LoL Shaco için püf noktalar var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Eskiden Shaco ile görünmez Base atma mevzusu vardı kaldırılınca üzülmüştüm. Bunun yanı sıra Ulti ile ince duvarlardan geçme, Skillshot dodge atma gibi bildiğiniz trickler var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bro bence bi adamı oneriyim ben sana yıllardır takip ettigim biri ismi 'Pink Ward' adam shacoyu şiir gibi oynuyor git bence onu izle

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
üst tarafın bot ilk kulesinin yanındaki duvardan geçebiliyosun çok iyi

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
karsına bi shaco gelirse ve r basarsa önce birine tıkla itemin yanları turuncuysa o gercektir değilse klondur

ayrıca internette birsürü video var shaco tricks yazman yeterli link koyamayacağım.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Eğitim modunda ejderin oralarda duvardardan geçebiliyorsun tam ejder duvar değil gez oraları ne demek istediğimi anlıcaksın

İtachi
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kkm shaco tek atamayan bir herodur ama bu hero genel olarak kırılan herodur sen direk gelişmeden ölürsen hero hemen güç kaybediyor (çok zaman kaybediyor ve lvl kasamıyor) yani ölmemeye dikat et :d

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
shacoda mesafe çok önemli ve kopyayı fark ettirmeden kullanmalısın o yüzden kendini ctrl sağ tık yapmaya alışmalısın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Shaco main olan yayıncılardan izleyip antrenman modunda izlediğin taktikleri geliştirebilirsen cok kanser car ya

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kaynla oynarken karsima shaco geldiginde saldirdigim shaco ulti gozukuyo klonda gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...