LoL sıfırdan TFT nasıl öğrenilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
TFT oynamayı merak etmişimdir ama nasıl oynayacağımı bir türlü çözemedim. 0'dan nasıl öğrenebilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
youtubeden videolar izleyebilirsin ben o şekilde öğrenip plata cıktım kolay gelsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
belli dizilmler var bunların özelliğini itemleri hangi heroya gittiğini falan youtube den öğrenirsen aslında basit bi oyun bi dizilim belirliyorsun o dizilimde belilri herolar var onları almaya çalışıyorsun gereksiz olanları satıyorsun güçlü gördüğün karaktere itemleri basıyosun falan fisman

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Meta TFT uygulaması kullanarak rahat bir şekilde oyunun hem mantığını hem de metada bulunan compları öğrenebilirsin.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Oyunda her set yeni karakterler ve traitler geliyor, onlardan bir kombinasyon çıkarmanı bekliyorlar. Bazı traitlerin birbirleriyle olan sinerjileri çok daha güçlü olabiliyor, bu complar da meta oluyorlar. Temel olarak bilmen gereken şeyler, hangi eşyalar güçlü, hangi karakterler güçlü, hangi compta hangi karakterlere eşya verilir, ve rakibe göre nasıl diziliş yapılır. Yayın izleyerek ve gözlem yaparak anlayabilirsin. Zaten oyunda Diamond 1'e kadar falan oyunu oynamayı bilen yok, bu aşamaya kadar öğrenmen kolay olur.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Oyunda her set yeni karakterler ve traitler geliyor, onlardan bir kombinasyon çıkarmanı bekliyorlar. Bazı traitlerin birbirleriyle olan sinerjileri çok daha güçlü olabiliyor, bu complar da meta oluyorlar. Temel olarak bilmen gereken şeyler, hangi eşyalar güçlü, hangi karakterler güçlü, hangi compta hangi karakterlere eşya verilir, ve rakibe göre nasıl diziliş yapılır. Yayın izleyerek ve gözlem yaparak anlayabilirsin. Zaten oyunda Diamond 1'e kadar falan oyunu oynamayı bilen yok, bu aşamaya kadar öğrenmen kolay olur.
hangi yotube kanallarını tavsiye edersiniz

Grafiker Tagı Alacağız İnş
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
TFT LoL gibi sabit bir yapıya sahip değil. Her güncellemede takım dizilimleri complar değişiyor. Bir kaç güncelleme oynadım ve artık bir yerden sonra saçma sapan bir hal almaya başladığı için bıraktım.

zoranlasilanbilge
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam kendim TFT videoları çekiyorum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bakabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
TFT LoL gibi sabit bir yapıya sahip değil. Her güncellemede takım dizilimleri complar değişiyor. Bir kaç güncelleme oynadım ve artık bir yerden sonra saçma sapan bir hal almaya başladığı için bıraktım.
ben 0 dan genel hatları ile öğrenmek istiyorum

Hocam kendim TFT videoları çekiyorum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bakabilirsin.
hiç bilmeyenler için 0 dan temel hatları ile öğretici video cekme şansınız varmı

naneK
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Her sezon öğrendiğin metayı değiştiren saçma sapan bi oyun sistemi var karakterleri metayı oynanısı itemleri değişiyor izleyerek yanlışı yapa yapa öğreneceğin bi oyun sabır ister.

Üye
1 HİZMET YILI
youtube da videolar var hocam ben izlemiştim levonun kanaldan

youtube da videolar var hocam ben izlemiştim levonun kanaldan

sıfırdan anlatıyor bu kanlda

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...