hangi youtube kanallarını tavsiye edersinizyoutubeden videolar izleyebilirsin ben o şekilde öğrenip plata cıktım kolay gelsin
hangi yotube kanallarını tavsiye edersinizOyunda her set yeni karakterler ve traitler geliyor, onlardan bir kombinasyon çıkarmanı bekliyorlar. Bazı traitlerin birbirleriyle olan sinerjileri çok daha güçlü olabiliyor, bu complar da meta oluyorlar. Temel olarak bilmen gereken şeyler, hangi eşyalar güçlü, hangi karakterler güçlü, hangi compta hangi karakterlere eşya verilir, ve rakibe göre nasıl diziliş yapılır. Yayın izleyerek ve gözlem yaparak anlayabilirsin. Zaten oyunda Diamond 1'e kadar falan oyunu oynamayı bilen yok, bu aşamaya kadar öğrenmen kolay olur.
Overrated önerebilirim.hangi yotube kanallarını tavsiye edersiniz
ben 0 dan genel hatları ile öğrenmek istiyorumTFT LoL gibi sabit bir yapıya sahip değil. Her güncellemede takım dizilimleri complar değişiyor. Bir kaç güncelleme oynadım ve artık bir yerden sonra saçma sapan bir hal almaya başladığı için bıraktım.
hiç bilmeyenler için 0 dan temel hatları ile öğretici video cekme şansınız varmıHocam kendim TFT videoları çekiyorumBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbakabilirsin.
knk blitz uygulamasıyla baya bi destekliyo seni bi çok şeyi öğreniyosun,youtubeden videolar izleyebilirsin ben o şekilde öğrenip plata cıktım kolay gelsin