LoL Silver eloda Yuumi destek oynayarak lig atlanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
yuumiyle uyuyarak bile lig atlıyabilirsin yanında güzel pren varsa kısacası evet.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ya jungle oyna yada yanına bir tane duo bul yoksa zor oluyor jungle alırsan da takımı sen sırtlıyorsun başka yolunu bulamamıştım ben :D sene 2016 dı tabi

Mai Sakurajima
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bunu yapman için yanında en az senin liginden 3 lig üste oynayan birisi lazım örneğin bir diamond oyuncusu smurf kasarken yuumi ile çıkabilirsin çünkü o oyunu biliyordur fakat silver oyuncular yuumiyle o kadar olmuyor çünkü silver oyuncularda mekanik olsada oyun bilgisi yok illa yuumi ile çıkmak istiyorsan pre bulman şart

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
yuumi yerine sup oynayıp latede kendi kendini koruyabilecek rakibe tek başına çok iyi hasar verebilecek çarlar seç ben sup geldiğinde pantheon oynayan biriyim pantheon ile adc kötü oynasa bile kendim iyi oynayıp takımı sırtlayabiliyorum yuumi oynamak istiyorsan ısrarla yanina sağlam oynayan adc duo bul onun haricinde tr serveri sonuçta :D suçlu olmasan bile küfür yersin kanser olursun

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Lux amumu brand soraka lulu karakterlerle efsane oluyor Pyke'da öneririm kullana bilirsen eğer

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Lig kasmanın zor olduğunu düşünüyorum çünkü Yuumi'nin olayı girdiği kişiyi bufflamak, takımında iyi oynayan herhangi bir oyuncu yoksa kazanamazsın. Bazı oyunlar oluyor kazanıyorsun çünkü adam iyi oynuyor ama burda lig atlamak istiyorsun, 2 oyun kazanıp 1 oyun kaybederek lig atlayamazsın. Benim tavsiyem orman oynaman. Orman oynamanın artısı neler;
  • Harita kontrolü elinde oluyor
  • Yardıma ihtiyacı olan birine hemen koşup yardım edebiliyorsun
    • Takımındaki oyuncu ölmüyor
    • Karşı oyuncuyu geri düşünüyorsunuz
  • Objektiflere oynayıp takıma kule, buff vs. sağlayabiliyorsun

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Destek oynayarak lig atlamak zor olur tasicaksan geç mide bide pre bulursun takılırsınız beraber

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Elom Silver, Yuumi veya başka herolar tavsiye eder misiniz? LoL Silver eloda Yuumi destek oynayarak lig atlanır mı?
Hocam silver elo'da oynarken peallayan supları oynamamalısın daha çok brand tarzı adc'ye güvenmiyorum çarlarını tercih etmelisin

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Düşük eloda bot laneden uzak dur hocam. Düşük eloda bot lane ile oyun taşımaya çalışmak yorucudur.
Midde irelia oyna keyfine bak. Önüne geleni biçiyor irelia

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
eğer takımında bir yada iki iyi onayan varsa 2. skilli fullersin adam pentalar ama yoksa gidersin topa yada mide çekersin yuumiyi ad kasarsın taşırısın sana kalmış yani XD

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
destek mainleyebilirsin öyle atlarsında karakter seçimi sana kalmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...