Bunu yapman için yanında en az senin liginden 3 lig üste oynayan birisi lazım örneğin bir diamond oyuncusu smurf kasarken yuumi ile çıkabilirsin çünkü o oyunu biliyordur fakat silver oyuncular yuumiyle o kadar olmuyor çünkü silver oyuncularda mekanik olsada oyun bilgisi yok illa yuumi ile çıkmak istiyorsan pre bulman şart
yuumi yerine sup oynayıp latede kendi kendini koruyabilecek rakibe tek başına çok iyi hasar verebilecek çarlar seç ben sup geldiğinde pantheon oynayan biriyim pantheon ile adc kötü oynasa bile kendim iyi oynayıp takımı sırtlayabiliyorum yuumi oynamak istiyorsan ısrarla yanina sağlam oynayan adc duo bul onun haricinde tr serveri sonuçta suçlu olmasan bile küfür yersin kanser olursun
Lig kasmanın zor olduğunu düşünüyorum çünkü Yuumi'nin olayı girdiği kişiyi bufflamak, takımında iyi oynayan herhangi bir oyuncu yoksa kazanamazsın. Bazı oyunlar oluyor kazanıyorsun çünkü adam iyi oynuyor ama burda lig atlamak istiyorsun, 2 oyun kazanıp 1 oyun kaybederek lig atlayamazsın. Benim tavsiyem orman oynaman. Orman oynamanın artısı neler;
Harita kontrolü elinde oluyor
Yardıma ihtiyacı olan birine hemen koşup yardım edebiliyorsun
Takımındaki oyuncu ölmüyor
Karşı oyuncuyu geri düşünüyorsunuz
Objektiflere oynayıp takıma kule, buff vs. sağlayabiliyorsun
Düşük eloda bot laneden uzak dur hocam. Düşük eloda bot lane ile oyun taşımaya çalışmak yorucudur.
Midde irelia oyna keyfine bak. Önüne geleni biçiyor irelia
eğer takımında bir yada iki iyi onayan varsa 2. skilli fullersin adam pentalar ama yoksa gidersin topa yada mide çekersin yuumiyi ad kasarsın taşırısın sana kalmış yani XD