Çözüldü Lol - skill basmama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
arkadaşlar sc açıkken bazı herolarda skilleri kullanamıyorum örnek veriyorum heim le taret yerleştiremiyorum nunu ile kartopu yuvarlayamıyorum fidıls ile r atamıyorum bunları manuelde yapmıyor sc ilede yapmıyor bu sorunu nasıl çözerim acaba

Çözüm
arkadaşlar sc açıkken bazı herolarda skilleri kullanamıyorum örnek veriyorum heim le taret yerleştiremiyorum nunu ile kartopu yuvarlayamıyorum fidıls ile r atamıyorum bunları manuelde yapmıyor sc ilede yapmıyor bu sorunu nasıl çözerim acaba
Hocam bunun sizinle bir alakası yok sniper büyük ihtimalle bu çarların plugin ismi değil mi bu çarlarsa evet atamamanız gayet normal çünkü desteklemiyor bu çarları script ne sana skill attırır ne de kendisi atar böyle bir şey yani oynamamanızı tavsiye ederim bunları alta scriptin desteklediği şampiyonları bırakıyorum

...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam bunun sizinle bir alakası yok sniper büyük ihtimalle bu çarların plugin ismi değil mi bu çarlarsa evet atamamanız gayet normal çünkü desteklemiyor bu çarları script ne sana skill attırır ne de kendisi atar böyle bir şey yani oynamamanızı tavsiye ederim bunları alta scriptin desteklediği şampiyonları bırakıyorum

Aphelios,Irelia,Ezreal,Jinx,Caitlyn,Blitzcrank,Lulu,Ashe,Kaisa,KogMaw,Soraka,Viego,Aatrox,Ahri,Amumu,Annie,Brand,Cassiopeia,Corki,Darius,Diana,Draven,DrMundo,Evelynn,Fiora,Graves,Illaoi,JarvanIV,Jax,Jayce,Jhin,Kalista,Karma,Karthus,Kassadin,Katarina,Kayle,Kennen,Khazix,Kindred,Kled,LeeSin,Lissandra,Lucian,Lux,MasterYi,MissFortune,Mordekaiser,Morgana,Nami,Nasus,Nautilus,Neeko,Nocturne,Olaf,Orianna,Pantheon,Pyke,Quinn,Renekton,Rengar,Riven,Ryze,Sivir,Sylas,Syndra,Talon,Thresh,Tristana,TwistedFate,Twitch,Urgot,Varus,Vayne,Veigar,Velkoz,Viktor,Volibear,Xerath,XinZhao,Zilean,Zyra,Senna,Samira,Yasuo,Yone,Xayah,Akali,Sett,Sion,Rell,Zed,Qiyana,Elise,Gwen,Garen,Anivia,Shaco,Yuumi,Camille,Janna,Akshan,Leblanc,Kayn,Ziggs,Yorick,Zoe,Gangplank,Vex,Zeri,Swain,Renata,Warwick,Nilah,Taliyah,Hecarim,Lillia,Belveth,Azir

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...