- Yasaklandı
Everybody loves Müslüm Gürses
Banlı Üye
LoL skinden ban yiyen var mı? Ben ve bir arkadaşım yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz fakat ban yemedik.
Hiç ban yiyen birini gördün mü pekilol hakkında uyarı yaptı fakat başka formlarda gördüm ban olayı
Aynen ya dediğin gibi ya da beceremediler korumayı yapmayı o yüzdenSanırım insanlar silsin diye bi ara Rito uyardı etti falan,sonrasında bizim arkadaş kullanmaya devam etti o da ban yemedi sanırım şuan bakmıyorlar ben kullanmıyorum.
Bilemiyorum ama ben kullanmanızı tavsiye etmem sonuçta 3.parti yazılım olarak geçiyor ana hesabınızın ban yemesini istemezsiniz sanırımAynen ya dediğin gibi ya da beceremediler korumayı yapmayı o yüzden
Aynen öyle.Bakalım artık.Teşşekkür ederim yardımlarınız ve tavsiyeleriniz içinBilemiyorum ama ben kullanmanızı tavsiye etmem sonuçta 3.parti yazılım olarak geçiyor ana hesabınızın ban yemesini istemezsiniz sanırım
Ben de kullanıyordum bu açıklama falan yapınca Rito silmiştim.Son 2 aydır yine kullanmaya başladım ben de sıkıntısını görmedimkardeşim lol skin ban atıyor muhabbeti tamamen safsatadan ibaret 2 yıldır main hesabımda kullanıyorum 1 kez olsun ban yemedim lol skinden dolayı ban atıyor diyen asalaklara inanma
Teşekkürler.En güzel sen açıklamışsın kısa ve öz3 yıla yakındır bilgisayarımda durur ve zaman zaman açarım hiçbir sıkıntı yaşamadım.Ban olayları fasa fiso.Yiyen görmedim şimdiye kadar.