lolskinin sağ altında auto mod skin yazar o açıkmımerhabalar ,
kısa süredir lol skin programını kullanıyordum fakat son 13.0 patch gelınce skınler oyuna yansımıyor sebebi ne olabilir ?
yapılması gerekn bir ayar oyun ıcı bır aktif etmem gerekenn birşeymı var sorun yaşayan ve çözebilen yardımcı olabilirmi
teşekkürler
denıcemeski directx modunu ektif et seçeneğini isaretleyip dener misin
evetlolskinin sağ altında auto mod skin yazar o açıkmı
eski directx modunu ektif et seçeneğini isaretleyip dener misin
o zaman bilmiyorumdenıcem
Post automatically merged:
evet
Post automatically merged:
Ekli dosyayı görüntüle 83897
bunu dıyorsun degılmı
global lol skinLoL skin derken acaba global de kullanılan LoL skin mi yoksa SC nin LoL skininden mi bahsediyorsun
Belki fixlenmiş olabilirglobal lol skin
kanka herkeste öyle fix yedi galibamerhabalar ,
kısa süredir lol skin programını kullanıyordum fakat son 13.0 patch gelınce skınler oyuna yansımıyor sebebi ne olabilir ?
yapılması gerekn bir ayar oyun ıcı bır aktif etmem gerekenn birşeymı var sorun yaşayan ve çözebilen yardımcı olabilirmi
teşekkürler
çalışmıyorsa güncellerler biraz sabretmerhabalar ,
teşekkürler
fixlendi dostum bende yapamıyorum malesefmerhabalar ,
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?