my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Lole patch geldigi zaman başlarda yaşanıyor bi kaç gün sonra kullanılır daha oncede yaşadım bu sorunu 2 gün snra denedigimde düzelmişti onuda güncelliyorlar demekki
Galiba fix yedi yeni sürüm gelirse onu denemerhabalar ,
kısa süredir lol skin programını kullanıyordum fakat son 13.0 patch gelınce skınler oyuna yansımıyor sebebi ne olabilir ?
yapılması gerekn bir ayar oyun ıcı bır aktif etmem gerekenn birşeymı var sorun yaşayan ve çözebilen yardımcı olabilirmi
teşekkürler
fixlenmiştir sitedeki hilenin skin changerini kullanabilirsinbende denedim olmadi kulanmayi biraktim sende birak gereksiz bence
mod skin yeri açık olsun knk bide dikkat et ben banlatıyor diye biliyommerhabalar ,
kısa süredir lol skin programını kullanıyordum fakat son 13.0 patch gelınce skınler oyuna yansımıyor sebebi ne olabilir ?
yapılması gerekn bir ayar oyun ıcı bır aktif etmem gerekenn birşeymı var sorun yaşayan ve çözebilen yardımcı olabilirmi
teşekkürler
banlatmıyorda sanırım fixlenmiş şuan çalışmıyormod skin yeri açık olsun knk bide dikkat et ben banlatıyor diye biliyom
tamam kanka en güncelini indirdik zaten de yeni sezon geldiğinden beri çalışmıyorLoL Skin her yamadan sonra güncellenir,sitesinden güncellenince tekrar indirmeniz gerekir.
lolskin fixlenmiş memorynin lol hilesinin içinde skin changer bulunmaktagüncel hali varsa nerede bulabilirim?
sağ ol dostum onun için onaylı üye olmak gerekiyormuş onaylıya yükselince umarımlolskin fixlenmiş memorynin lol hilesinin içinde skin changer bulunmakta
sitede günlük takıl 1 hafta içinde onaylı olursunsağ ol dostum onun için onaylı üye olmak gerekiyormuş onaylıya yükselince umarım
şeyi sorucam bir de ödüller kısmı var ya profil fotoğrafının altında benim de dört yıllık üyeliğim var fakat o tag mı diyim perm mi diyim fotoğraf mı diyeyim çıkmıyor nasıl ayarlıyoruz onu hacısitede günlük takıl 1 hafta içinde onaylı olursun
ben koymadım otomotik geldi nasıl koyulduğunu bilmiyorumşeyi sorucam bir de ödüller kısmı var ya profil fotoğrafının altında benim de dört yıllık üyeliğim var fakat o tag mı diyim perm mi diyim fotoğraf mı diyeyim çıkmıyor nasıl ayarlıyoruz onu hacı