Beyler daha dün yama olmasına rağmen elinde lol skin changer olan var ise bizlerle paylaşabilirler mi?Tam 13.8 i bulmuştum ve kullanıyordum bu kez de yamam geldi ve yine kullanamıyorum ki 13.8 i de geç buldum Yardımlarınız için teşekkürler....
kanka bulamadım sanırım update lenmedi diye düşünüyorumRenz3skin var güncellendiyse ona bakabilirsin onun dışında yok
var ise link ve dosya yolunu yazar mısın rica etsem kankaR3nzskin github yaz dün güncellendi 13.9 yamasına rardan çıkan injector ve dllyi oyunun ana klasörünün içine atıyorsun injectörü açıp oyunu açıp yükleme ekranında inject dersen çalışıyor bunları yapınca zaten olur ama yapamazsan dm den yazarsın
Dm'den ilettimkanka bulamadım sanırım update lenmedi diye düşünüyorum
Post automatically merged:
var ise link ve dosya yolunu yazar mısın rica etsem kanka
R3nzskin güncelgüncel varmı şuan
githubda vardı 1 tane skinchanger fakat yeni yamada güncellenmedi diye biliyorumBeyler daha dün yama olmasına rağmen elinde lol skin changer olan var ise bizlerle paylaşabilirler mi?Tam 13.8 i bulmuştum ve kullanıyordum bu kez de yamam geldi ve yine kullanamıyorum ki 13.8 i de geç buldum Yardımlarınız için teşekkürler....
Adminler konu açmama izin vermiyor. Paylaşacaktık dün 2 kişi ancak Aynı konuyu tekrar açıyoruz diye kabul görmüyor son derece uyuz edici olsa da Discorddan isteyene gönderebilirimBeyler daha dün yama olmasına rağmen elinde lol skin changer olan var ise bizlerle paylaşabilirler mi?Tam 13.8 i bulmuştum ve kullanıyordum bu kez de yamam geldi ve yine kullanamıyorum ki 13.8 i de geç buldum Yardımlarınız için teşekkürler....
Adminler konu açmama izin vermiyor. Paylaşacaktık dün 2 kişi ancak Aynı konuyu tekrar açıyoruz diye kabul görmüyor son derece uyuz edici olsa da Discorddan isteyene gönderebilirim
✯ Mushipa#7368 ekledım dostum dıscord bakar mısın
forumdaki x64 lolskinchanger konusunu bulamıyorum linkini atar mısınzRenz3skin var güncellendiyse ona bakabilirsin onun dışında yok
O konu şu an yok maalesef muhtemelen yani patch'den dolayı güncel değil diye kaldırdı konu sahibi veya yenisini koydu onay bekliyor konusuforumdaki x64 lolskinchanger konusunu bulamıyorum linkini atar mısınz