Lol Skin Changer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BDO LOVER
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Önerdiğiniz düzgün çalışan ve ban riski az olan skin changerlar var mı ? şuan kullandığımın adını vermiyim ama internete yazınca ilk çıkanlardan biri ve sürekli çalışmıyor 50 kere basıyorum ama işine gelince aktifleşiyor skin işine gelmeyince aktifleşmiyor düzgün bir program önerisi olan var mı özelden yazarsanız sevinirim
Edit:scnin içindeki skin changerı deneyemedim hala sc aktif olmadığından onun hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
Edit2:ayrıca sc ile birlikte forumdaki skin changer aynı anda çalıştırılabilir mi ? gerçi lprebornda varsa skin changer ona gerek kalmaz da beni aydınlatabilicek birileri var mı

BDO LOVER
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
tamamdır teşekkür ederim

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
knk ben lol skin kullanıyorum ve bayadır ban yemiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
lol skin hilesi yazınca google a ilk çıkandan indir oluyor ama güncelleme geldikçe yeniden kurman gerekiyor

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Sc de zaten mevcut skinchanger. Tüm kostümler aktif ve herhangi bir sıkıntısı yok .

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
şuan scripte güncelleniyor yazıyor kullanılıyor mu ki

Üstümde Emporio Armani Senin ise Waikiki
Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
sadece savaş kraliçesi katarina çalışmıyor skinchangerda bazılarınında isimleri yalnış yazılmış sknlerde problem yok savaş kraliçesi katanın hançeri yok yani e falan pasifi yere düşünce gözükmüyor tek problem bu olabilir

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Scriptin içindeki changeri kullanabilirsin. Her kostüm var neredeyse.

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
İnternette arattığınızda ilk çıkan lolskin changer gözlemlediğim kadarıyla ban yedirtmiyor diğerlerinde trojan olabilir. Onun dışında lp leborn güncellenince sc nin kendi skin changerini kullanmanı tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
lol skin var baya kullandım hiç ban yemedim

BDO LOVER
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
herkese teşekkür ederim dediklerinizi dikkate alacağım

Ölüm Ölüm dediğin nedir ki gülüm
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Önerdiğiniz düzgün çalışan ve ban riski az olan skin changerlar var mı ? şuan kullandığımın adını vermiyim ama internete yazınca ilk çıkanlardan biri ve sürekli çalışmıyor 50 kere basıyorum ama işine gelince aktifleşiyor skin işine gelmeyince aktifleşmiyor düzgün bir program önerisi olan var mı özelden yazarsanız sevinirim
Edit:scnin içindeki skin changerı deneyemedim hala sc aktif olmadığından onun hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
Edit2:ayrıca sc ile birlikte forumdaki skin changer aynı anda çalıştırılabilir mi ? gerçi lprebornda varsa skin changer ona gerek kalmaz da beni aydınlatabilicek birileri var mı
sana çok güzel bir skin changer önereyim bilmiyorum biliyormusun ama cslol-manager site linkide:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ben bayağı memnunum açıkçası umarım seninde işine yarar

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
scriptte mevcut hocam kullanabilirsiniz.

Machine For a Reason
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
lolskin harici kullanmadım ondan da gayet memnundum kullandığım süre zarfında

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ben lol skin kullanıyorum enjektabl olmadığı için ban riskinin olmadığını düşünüyorum eğer risk minimal ise

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...