Onaylı Üye
lolde skinle oynamak istiyorum skin changer tr de banlatıyo mu bi zamanlar eu banlatmıyo dendi sonra banlatıyo dendi tr içinde benzer şeyler duydum ban atılır mı sizce skin changer açsam
tamam hocam teşekkür yan hesapta açmaya karar verdim en azından gereksiz hesapgithubdaki sağlam hocam ama ban yeme ihtimalin her zaman var güncelleme geldiğinde skin changerın güncel olup olmadığını kontrol edersen ban yememen için biraz iyi olabilir![]()
ya riske gerek yok ban ihtimali var da deniyo yan çarda açar takılırımBan yemessin sıkıntı yapma.hele euw daysan düşünme bile
benimde bir arkadaşım uzun zamanlardır kullanıyo banlanmadı ama onu arkadaşı banlandı bende ondan korkuyom neyse en fazla ya yan çarda açarım yada hiç açmamyaklaşık 2 yıldır skin changer kullanıyorum bi şey olmadıda banlanan bi tane arkadaşım vardı tamamen size kalmış
Riotun sağı solu belli olmuyor ya ama en son özel mağaza geldi orda istediğiniz bi skin varsa onu alabilirsinizbenimde bir arkadaşım uzun zamanlardır kullanıyo banlanmadı ama onu arkadaşı banlandı bende ondan korkuyom neyse en fazla ya yan çarda açarım yada hiç açmam
rp fiyatları uçuyo hemde bnm açımdan gereksiz skinler geldiRiotun sağı solu belli olmuyor ya ama en son özel mağaza geldi orda istediğiniz bi skin varsa onu alabilirsiniz