Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
bunu kullan https://memoryhackers.org/konular/lol-skin-changer-undetected.270769/Arkadaşlar merhaba,
gerek sitedeki gerekses githubtan güzel sckinchangerlar buldum ama virustotal gibi virüs tarayıcılara tarattığımda sürekli virüs buluyorlar ve pc ye de yüklediğimde virüs olduğunu direkt söylüyor ve engelliyor taibki bu engeli kapatabilirim ama virüs olarak göstermesi insanı geriyor. Neden virüs olarak görüyor sistem bilen var mı? virüssüz skinchanger var mı? Lütfen bilenler yazsın. boş yorumları raporlayacağım.
github olduğu için kodları yazıyor zaten kendin derleyebilirsinArkadaşlar merhaba,
gerek sitedeki gerekses githubtan güzel sckinchangerlar buldum ama virustotal gibi virüs tarayıcılara tarattığımda sürekli virüs buluyorlar ve pc ye de yüklediğimde virüs olduğunu direkt söylüyor ve engelliyor taibki bu engeli kapatabilirim ama virüs olarak göstermesi insanı geriyor. Neden virüs olarak görüyor sistem bilen var mı? virüssüz skinchanger var mı? Lütfen bilenler yazsın. boş yorumları raporlayacağım.
changerlar hakkında kod bilgim yokgithub olduğu için kodları yazıyor zaten kendin derleyebilirsin
daha önce bende bulaştırdım ve bana pahalıya patladı o yüzden konuyu açtım zatenAnti-Virüs uygulamaları bir işlemin belleğindeki addresin değerini değiştiren veya herhangi bir windows işletim sisteminde bir değişiklik uygulamak isteyen kodlara zararlı yazılım teşhisini koyar, ama bu lafıma güvenip her gördüğün şeyi indirme dostum. Github'da içine rat saklanmış bir çok dosya mevcut, zamanında çok fazla bulaştırdım ordan rat bilgisayarıma
renzskın den daha fazla virüs gösteriyor hocam xd
normal dostum. windows defender control indir korumanı kapat. her hilede virüs tespit edebilir.Arkadaşlar merhaba,
temiz bağlantısı var mıdır hocam sizdenormal dostum. windows defender control indir korumanı kapat. her hilede virüs tespit edebilir.
temiz bağlantısı var mıdır hocam sizde
sordum dan indirdim hocam bir sorun olur muBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu bağlantı güvenilirdir.
githubtaki renzskın hala çalışıyor mu hocam bilginiz var mıR3nzskin var onu da kaç kişi kullandı bir problem olduğunu sanmıyorum elbette virustotel'de çıkıyor birkaç şey ama sonuçta 3. parti yazılım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?