hala çalışıyor bende , ve LPREBORN'da skin changer var onu kullanabilirsin eğer olmuyorsa12.22 yamasından beri MOD skin ve ya LOL skin olarak bilinen ve yıllardır piyasada olan hile artık çalışmıyor. Sebebini bilen var mı ve ya nasıl çalıştırılabilecek olduğunu?
Nasıl kullanıyorsun peki, çalıştırma metodunu söyler misin?hala çalışıyor bende , ve LPREBORN'da skin changer var onu kullanabilirsin eğer olmuyorsa
bunu kullanabilirsiniz dostlarım savaş kraliçesi katarina falan çalışıyor (Dosya silinmiş gönderirken atamadım12.22 yamasından beri MOD skin ve ya LOL skin olarak bilinen ve yıllardır piyasada olan hile artık çalışmıyor. Sebebini bilen var mı ve ya nasıl çalıştırılabilecek olduğunu?
ben yemedim knk deneyebilrisin ama kullanman daha güvenlilpreborn script kullanmazsam ban yermiyim sadece skin hilesi kullanacağım yani
Çalışıyor bende dostum. Bence silip yüklemeyi dene12.22 yamasından beri MOD skin ve ya LOL skin olarak bilinen ve yıllardır piyasada olan hile artık çalışmıyor. Sebebini bilen var mı ve ya nasıl çalıştırılabilecek olduğunu?