eyw knk haklısın kaç yazsak bile sansürlüyo ama kullanan bir çok insan var yüksek ihtimal toplu ban atarlar yada uğraşmazlar gibi.bildiğim kadarıyla ban sebebi riot tek bir sunucuya ait ban sebebi yapmıyor.
hatta kill your self vardı bilirsin yazdığında banlanıyorsun denemek için tr de yazmıştım ban yemiştim
o yüzden her sunucuda ban sebebidir diye düşünüyoruım
puhahaha script ile içinden geçtiler oyunun yüksek eloda bile kullanıyo insanlar ve ban yemiyor çok saçma olur lol skinden yersekbende ban atılıcak dedikten sonra kullandım banlanmadım.Gerçi artık gerekte kalmadı scriptin içinde skin changer var.
Saçma olmaz yemen normal olur.puhahaha script ile içinden geçtiler oyunun yüksek eloda bile kullanıyo insanlar ve ban yemiyor çok saçma olur lol skinden yersek
her sunucuda ban yediriyor fakat uzun süre kullandım ban yemedimeuw sunucusu ile ilgili ban açıklaması bulamadım bilginiz var mı
ben de duymadım ama riot attığını söylüyorlolskınden ban yiyen var mı ben hiç duymadım yıllarcada kullandım
sadece sana gözüken birşey ban atması cok saçma dünya kadar script var oyundaben de duymadım ama riot attığını söylüyor