Bilgisayara format attım,oyunu tekrar yükledim gitmiştir herhalde.Bu zamana kadar farkedilmedim.Umarım gelecekte de ban yemem önceden kullandığım içinkullandığın anlaşılmadığı sürece ban yemezsin gönlün ferah olsun. fakat lol skin lolün dosyalarına eriştiği için silsen bile lol skinin dosyaları gene bir yerde kalıyor tavsiyem lolü silip 0 dan tekrar kur.
LoL Skin'i banlatmıyor keyfince kullan o hesap anca 2 3 yıl sonra yasaklanır adamlar 1 2 yıldır kullanıyor hesaplarına birşey olmuyor sen mi yiyceksin.
LoL Skin'i banlatmıyor derken ne demek istediğini anlamadım ama ben yine de kullanmayacağım.LoL Skin'i banlatmıyor keyfince kullan o hesap anca 2 3 yıl sonra yasaklanır adamlar 1 2 yıldır kullanıyor hesaplarına birşey olmuyor sen mi yiyceksin.
+1 arkadaşa katılıyorum bundan 2 yıl önce de kullanılırsa otomatik ban yenileceğini lol boardlara yazmışlardı fakat onlar tamamen kandırmaca ama ufakda olsa ban riski olabilri belki bilemiyorum
LoL Skin'i banlatmıyor derken ne demek istediğini anlamadım ama ben yine de kullanmayacağım.
Öyle bi durum olsa zaten 2 3 yıldır kullananlar yasaklanmıyor hesabında açmaya devam edebilirsin hesap yasaklanırsa 2 3 yıl sonra yasaklanır senin de o zamana kadar oynayacağını sanmıyorum.
lolun kendi hextech onarım programı var onu indir kur varsada otomatik siler kafan rahat olsun adamlar kullanıp ban yiyor bence hiçbişey olmazBilgisayara format attım,oyunu tekrar yükledim gitmiştir herhalde.Bu zamana kadar farkedilmedim.Umarım gelecekte de ban yemem önceden kullandığım için
hala kullanıyormusun ?bişey olmaz ben 1 yıldır 5 hesapta kullandım hiçbirşey olmadı merak etme
bende yasaklanmadan önce kullanıyordum yasaklandığını söyleyince hextech programıın indirdim onarmını yaptı dahada ban yemedim inş yememdeBilgisayara format attım,oyunu tekrar yükledim gitmiştir herhalde.Bu zamana kadar farkedilmedim.Umarım gelecekte de ban yemem önceden kullandığım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?