Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lol skin lolün dosyalarına eriştiği için silsen bile lol skinin dosyaları gene bir yerde kalıyor tavsiyem lolü silip 0 dan tekrar kur. onerım bu ama bence kullanabılırsın 2 3 yıldır kullananlar tanıyorum yemedı
Ne kadar doğru bilmiyorum fakat eğer virüs programınızı kapatmazsanız LoL bilgisayarınızı taramıyor bundan dolayı da ban yemiyorsunuz diye duymuştum. Dediğim gibi yanlış olabilir.
indireli bir hafta oldu oyunda lol skin kullanmadığını belli etmeyip report yemessen sıkıntı olmaz ve custom skinleri kullanma sadece oyunun skinlerini kullan
I have used lol skin for a long time and have recieved no bans. I'm sorry I'm not sure why? Did you use any other scripts by chance or talk about scripting or cheating in the chat?
LoL Yapay Zekası Anlamazsa Ban Yemezsin Evet Ban Dalgası Oluyor Hesaplar Gidiyor Hani 1 yıl 2 yıl sonrada olsa ban yiyorlar ama yapay zeka sonuçta anlamazsa ban yemezsin merak etme