LoL skin kullanmak ban sebebi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
LoL skin kullanmak bir ara yasaklanmıştı ama Türkiye'de hâlâ kullanıp ban yemeyen insanlar var. Sizce kullansam banlanır mıyım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben 8aydır kullanıyorum hala ban yemedim arkadaşlarım kullandı onların bazıları ban yedi dikkatli olmak lazım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
1 yıl önce aralıklsız 4-5 ay kullanmıştım hala o hesapta oynuyorum sorun olmaz bence

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Lol Skinde oyun içinde olmuyan skinleri kullanırsan ban yeme olasılığı var ama oyun içinde olan skinleri kullanırsan yemessin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ban yeme ihtimalin çok düşük arkadaşlarına mod skin kullandığını söylersen şakasına ticket tarzı şeyler açarlarsa incelemeye alınıp ban yeme ihtimalin var

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
lol skinde aşağıda bulunan absürt skinleri seçmeden oyun içi kendi skinlerini kullanırsan ban yeme ihtimalin yok ama sürümünü sürekli olarak güncelle kankam

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ben bayadır kullanıyorum kullanan arkadaşlarımda var hiç birimiz ban yemedik sende yemezsin bence, eğer bandan korkuyorsan başka smurf hesap aç

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben bayadır kullanıyorum kullanan arkadaşlarımda var hiç birimiz ban yemedik sende yemezsin bence, eğer bandan korkuyorsan başka smurf hesap aç
kanka altı üstü lol skin bu kimse görmüyor sadece sürümünü aktif olarak güncellerse sorun yaşamayacağına eminim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...