LoL Skin neden sadece TR sunucusunda yasaklı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
eu westte 1-2 yıldır kullanıyorum herhangi bir ban söz konusu olmadı. Ama gelelim tr ye şimdi söz konusu ekonomi olunca bir çok kişi kostüm alamıyor haklı olarak belki tr de insanlar çok fazla lolksin kullndığı için tr serverinde daha çok kontrol edilen bir uygulama olabilir çünkü avrupadaki insanlar 5-10 euro verip skin alabilirken trdekiler malesef kostüm almakta zorluk çekiyorlar. Yinede lolskinden ban atmaları çok nadir diye biliyorum.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
eu westte 1-2 yıldır kullanıyorum herhangi bir ban söz konusu olmadı. Ama gelelim tr ye şimdi söz konusu ekonomi olunca bir çok kişi kostüm alamıyor haklı olarak belki tr de insanlar çok fazla lolksin kullndığı için tr serverinde daha çok kontrol edilen bir uygulama olabilir çünkü avrupadaki insanlar 5-10 euro verip skin alabilirken trdekiler malesef kostüm almakta zorluk çekiyorlar. Yinede lolskinden ban atmaları çok nadir diye biliyorum.
sent diyecektin kanka galiba :D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka arkdaşın varsa git fotosunu cek kullanırken nicki gozukucek sekilde ticket at riota yiyor ben yaptım :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
lolskin kullanıp ban yiyen hiç görmedim bende 2 yıldır kullanıyorum sorun teşkil ettiğini sanmıyorum

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yani ban sebebi oldugunu belirtiyolar ama tespit edilemeyen bişey olsa gerek trde çoğu carımda kulandım lolskinden ban yemedim

Web Design and Dev
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
3. parti uygulamaların hepsi her sunucuda yasak. Bunlara blitz vb. dahil fakat yardımcı programlara ban atmıyorlar.(test edildi* ticket'ımda ss alırken blitz açık kalmış, yetkili sadece uyarı vermişti)

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
ben yemedim ban öyle bir şey yok

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ipreborndan önce bende kullandım uzun süre. Ban yemedim hiç

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
eskiden girdiğimiz bir lol turnuvasında lol skinin eski halindeki mavi gelme zamanı gösterme olayı vardı zorunlu olarak ss attık ve o gözüktü baya itiraz geldi ama rioterlar sıkıntı olmadığını söyledi, yıllardır ortada bir hurafe var ama hiçbir zaman ban yiyen olmaz lol skinden.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kac yıldır kıullanıyorum hala ban yemedım boş bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...