- Yasaklandı
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ben ban yemedim ama, yiyenler var tanıdıklarımdan. Riot kafasına göre takılıyor bu konuda...
Hocam ban yiyen yok diye biliyorum skinden.Konuda da dediğim gibi sizce neden LoL Skin EUW'da yasak değilken TR serverında yasak?
kanka isterlerse atıyolar eğer sen report yersen lol skin diye atarlar onun dışında 2 yıldır kullanıyorum hiç ban yemedimkanka yedi arkdas ticket attım ben lol skin kullanjıyor diye fotolu kanıt ile ban attılar![]()
benim 2 hesabım birden yedi tr deKonuda da dediğim gibi sizce neden LoL Skin EUW'da yasak değilken TR serverında yasak?
Evet yasaklanır. Oyun ücretsiz olduğu için adamların tek geçim kaynağı kostümler zaten. Ona da izin verecek halleri yok.Konuda da dediğim gibi sizce neden LoL Skin EUW'da yasak değilken TR serverında yasak?
yemezsin kanka zaten rapor yemezsenben herhangi bi ban yiyeni görmedim daha sadece ortada dolanan bi laf olduğunu düşünüyorum
tr serverında lol skinden ban yiyen kimseyi görmedim bende kullandım 1 2 yıl hala yemedimKonuda da dediğim gibi sizce neden LoL Skin EUW'da yasak değilken TR serverında yasak?