LOL Skin Satış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba skin satan bir site varmı varsa adını verirmisiniz alacağım?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dışardan satılmıyo diye biliyorum rp yüklenıp magazadan cekıyoruz ben hep oyle aldım varsa dısardan uygun fiyata bende alabilirim

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
güvenilir instagram sayfaları satıyor onun dışında hiç bir skin dışarıdan tek satın alamazsın sadece rp ile oyun içi girip alabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
skin satan kişilere güvenmeni tavsiye etmem çünkü seni arkadaş ekleyip skini öyle gönderiyorlar ama skini alma şekilleri yasal değil bu yüzden hesabın banlanabilir ters ibraz dolayısıyla hesabı açtırman için skinin rpsi kadar rp kodu atman gerekir riota

fierecol reborn
Griffin Premium
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dışarıdan skin satın almayın hocam çalıntı kredi kartlarıyla boş hesaba rp çekiyorlar siz skin satın alınca o hesaptan size satın aldığınız skini hediye olarak yolluyolar fakat rp çalıntı kredi kartıyla alındığı için tespit edildiğinde hesap kapatılıyor sizden ek ödeme istiyorlar yani hem kostüm satın alırken verdiğiniz paradan oluyorsunuz hem de o kostümün parasını ödemek zorunda kalıyorsunuz

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bu işlemler illegal yollardan yapılıyor dostum riot eninde sonunda buluyor. yapmanı tavsiye etmem

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
güvenilir instagram sayfaları satıyor onun dışında hiç bir skin dışarıdan tek satın alamazsın sadece rp ile oyun içi girip alabilirsin.
veya ucuza rp satan güvenilir siteler var oralardan da rp satın alabilirsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
the best option is to buy through league of legends

heşteg2010
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kardeşim cc bul 1 tane 3d secure istemez zaten yatır 932489823498 rp kullan, ne gerek var para vermeye?
Onun dışında yapamıyorsan discord ver ben satıyorum kostüm ucuz olarak

Skeet number number 1
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba dostum Skin almanı asla önermem
Skin lol programını kullanarak istediiğin skini Yapabilirsin
Hemde ücretsiz sadece tek sen görüyorsun
başkasının görmesine gerek yok Zaten
ban atmadan kullanılıyor Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum ban falan sorunu yok hep güncel tutuluyor

Üye
7 HİZMET YILI
Riot banlıyor usta böyle şeyleri çalıntı cc ile yapılıyor çünkü

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dışarıdan skin satın almayın hocam çalıntı kredi kartlarıyla boş hesaba rp çekiyorlar siz skin satın alınca o hesaptan size satın aldığınız skini hediye olarak yolluyolar fakat rp çalıntı kredi kartıyla alındığı için tespit edildiğinde hesap kapatılıyor sizden ek ödeme istiyorlar yani hem kostüm satın alırken verdiğiniz paradan oluyorsunuz hem de o kostümün parasını ödemek zorunda kalıyorsunuz

Evet arkadaşa katılıyorum sahte cc lerle yapıyorlar bu işi. Yapan 1-2 kişi vardı şu anda hapisde yakalandılar. Sahte cc ile bazı yayın platformlarında bağış karşılığı nakite çeviriyorlardı. Çabuk unutuldu fakat ufak çaplı yayıncıların üstüne bunu çok yapıyorlardı. 50 100 izlenen bi yayıncıya gidip bu teklifi yapıyorlar. Sana 2000 TL 4000TL civarı bağış yapıcaz bunun %20'lik kısmı senin gerisi bizim tarzında anlaşılıp bu işi yapıyorlar. Bunu yazdım diye böyle bir salaklığa kalkışmayın sonu kötü olur.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bence skin almak gibi bir hata yapma çoğunlukla hesapla ekleyip hediye olarak veriyorlar tabi bunu da yasak olan ödeme yöntemleri ile yapıp veriyorlar sen sıkıntıya düşersin paran yanar bence git rp al öyle al dostum benden tavsiye canın yanmasın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Rp harici skin alım satımlarında dolandırılma, kandırılma vakaları çok oluyordu. Eskien juggernaut diye birisi vardı bireysel olarak çalışıyordu illa deniycem diyorsan onu araştırabilirsin. Nadir skinleri falan satıyor, çekiliş yapıyordu. Yine de bu işe girmemeni öneriyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
50k Rp satıyorlar 70-80 dolar civarı kesinlikle güvenilir

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
dışarıdan scam yeme olasılığın var belirli oyun ve rp satan sitelerde varsa alabilirsin örn durma play fox game vs

Üye
6 HİZMET YILI
kanka şu şekilde facebook gruplarında bulabilirsin adamlar turnuvalara katılıp rp kazanıyorlar ve bunu ucuza satıyorlar facebook varsa olabilir.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
kullanıcılardan almak fazla riskli playsultan gibi siteleri kullanarak ucuz rp alabilirsin zaten şuan hediye sistemi devre dışı

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
zamanında bende satıyordum cc ler ile ama saldım işi hediye atma kapandı falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...