teemo main misin kardeşim midem bulandı :dTeemo main ve tüm teemo skinlerini almış biri olarak bana göre teemo skinleri bu şekilde. Fiyat performans olarak en iyi teemo skini pofuduk teemo.![]()
Omega timini niye bu kadar underrated bıraktın ki bence en iyilerinden mantarlarını en sevdiğim skinTeemo main ve tüm teemo skinlerini almış biri olarak bana göre teemo skinleri bu şekilde. Fiyat performans olarak en iyi teemo skini pofuduk teemo.![]()
Omega timi bence s tierdi ama gene güzel list olmuşTeemo main ve tüm teemo skinlerini almış biri olarak bana göre teemo skinleri bu şekilde. Fiyat performans olarak en iyi teemo skini pofuduk teemo.![]()
Bence Ruh çiçeği Omega timininde S de olması lazımdı.Teemo main ve tüm teemo skinlerini almış biri olarak bana göre teemo skinleri bu şekilde. Fiyat performans olarak en iyi teemo skini pofuduk teemo.![]()
kanka bence arı teemo çok tatlı ve hoş duruyor skilleri ileTeemo main ve tüm teemo skinlerini almış biri olarak bana göre teemo skinleri bu şekilde. Fiyat performans olarak en iyi teemo skini pofuduk teemo.![]()
ben olsam prestij s koyardımTeemo main ve tüm teemo skinlerini almış biri olarak bana göre teemo skinleri bu şekilde. Fiyat performans olarak en iyi teemo skini pofuduk teemo.![]()
Teemo cidden kanser bir çar hele ki oynamasını bilen olunca iyi forumlar efemTeemo main ve tüm teemo skinlerini almış biri olarak bana göre teemo skinleri bu şekilde. Fiyat performans olarak en iyi teemo skini pofuduk teemo.![]()