Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lol skin lolde yasaklandı diye en son kaldırıldı diye biliyorum ama kaçak göçek yerlerden bulabilirsin. o da düzgün çalışır mı bilmem ve sadece sen grebiliceksin zaten
Arama motoruna LoL Skin diye arattığın zaman ilk sitedeki ni kullanıyorum 1 ay olucak daha bir problem olmadi fakat yüce kral garen oynarken e çevirdiğim zaman karakter animasyon yapmıyor ama bu da problem değil.
lol skin lolde yasaklandı diye en son kaldırıldı diye biliyorum ama kaçak göçek yerlerden bulabilirsin. o da düzgün çalışır mı bilmem ve sadece sen grebiliceksin zaten
Lol skin uzun zamanır ban sebebi sayılıyor bence gerek yok ve ayrıca auto bugları falan var keyif alamıyorsun başka hile istemiyorsan sc indir sadece kostümü kullan
lol skın yaz googla ılk sıtedekı çalısıyor fakat bende pıng ve fps sorunu oluyor onunla oynadıgımda bazı herolarında skıl anımasyonları gorunmuyor ornek yuze kral garen e sı bastıgında kosuyor gorunuyor ama alan vuruyor.