Onaylı Üye
kog maw adc olabılır
viktor tw kogmawBaşlıktada yazdığı gibi sıfırdan hesap alıp smurf kasacağım. EUW da script ile kasacağım fakat bu sitedeki değil. Sizce hangi çarla hızlı bir şekilde rank kasabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Katarina mainim, onu oynamayı düşünüyorum veya Viktor da olabilir.
malzahar syndra bu ikili de iyi bu arada ap olduğundan cs ve dürtme açısından gayet 2 si iyi yani bana göre sc ile de sararBaşlıktada yazdığı gibi sıfırdan hesap alıp smurf kasacağım. EUW da script ile kasacağım fakat bu sitedeki değil. Sizce hangi çarla hızlı bir şekilde rank kasabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Katarina mainim, onu oynamayı düşünüyorum veya Viktor da olabilir.
kanka hile en güzel xerath da çalışıyor mid ve sup oynayabilirsin.Başlıktada yazdığı gibi sıfırdan hesap alıp smurf kasacağım. EUW da script ile kasacağım fakat bu sitedeki değil. Sizce hangi çarla hızlı bir şekilde rank kasabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Katarina mainim, onu oynamayı düşünüyorum veya Viktor da olabilir.
kanka kalista adc, lee jung cok opBaşlıktada yazdığı gibi sıfırdan hesap alıp smurf kasacağım. EUW da script ile kasacağım fakat bu sitedeki değil. Sizce hangi çarla hızlı bir şekilde rank kasabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Katarina mainim, onu oynamayı düşünüyorum veya Viktor da olabilir.