LoL smurf kasmak için hileyle oynanabilecek şampiyon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bence adc de taşırsın ve hızlı rank atlarsın ashe, kog'maw, ezreal gibi şampiyonlarda rahatlıkla oynarsın.(ben kata script denedim ama pek iyi bir sonuç almadım tavsiye etmem viktor da hiç denemedim)

İzmirde Çalışmalarını Sürdüren Bir MC
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
katarinayla düşük eloda erken oyunda kasılmaya çalış yüksek eloda ölmemeye çalış kazanırsın her türlü

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Başlıktada yazdığı gibi sıfırdan hesap alıp smurf kasacağım. EUW da script ile kasacağım fakat bu sitedeki değil. Sizce hangi çarla hızlı bir şekilde rank kasabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Katarina mainim, onu oynamayı düşünüyorum veya Viktor da olabilir.
vayne le rahat rahat kasabilirsin kanki

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kendi kendine yetebilen karakterler dene bence. Tek yememesi lazım çarın. Taşıman zor yoksa.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Katarina.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
3 HİZMET YILI
Başlıktada yazdığı gibi sıfırdan hesap alıp smurf kasacağım. EUW da script ile kasacağım fakat bu sitedeki değil. Sizce hangi çarla hızlı bir şekilde rank kasabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Katarina mainim, onu oynamayı düşünüyorum veya Viktor da olabilir.
EKKO KANKA AŞIRI İYİ KARAKTER HEM ULTİSİYLE RAHAT RAHAT ÖLMEDEN KASARSIN

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dostum twitch oynamanı öneririm 2 türlü oynayata biliyor 2 türden kastım ap ve ad üstüne ulti açınca menzili aşırı uzuyor earlyde düzgün geçirirsen seni alabilecek çok az çar var

天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Lane'e gore degisiklik gosterir ama tercihim low eloysa Irelia'dan yana

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
irelia bilgin varsa dostum irelia ile oynaya bilirsin adc oyniyacaksan sup pren olması lazım yoksa trol sup gelirse trigger olursun cha config i kullan daha iyi olur :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka twitch le oyna hem kayt atması kolay ama lol hilesi kesinlikle ban yersin illa yersin yani bilmiyomda twitch öneririm

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
tavisyem kanka adc den yana ama suporttun varsa o da yoksa mid viktor ile çıkabilirsin adc oyniacaksan tek basına tirrigerlene bilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...