euw duo girebilirizPrem olsa direkt öyle kasıcam fakat euw de sol okascam tr de farklı hesap var arkadaşlarla eğlenmek için
nerden kanka30 tl ver git al knka uğraşma deymez![]()
yasuo bence hileylede iyi çalışıyorBaşlıktada yazdığı gibi sıfırdan hesap alıp smurf kasacağım. EUW da script ile kasacağım fakat bu sitedeki değil. Sizce hangi çarla hızlı bir şekilde rank kasabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Katarina mainim, onu oynamayı düşünüyorum veya Viktor da olabilir.
yok be denedim kanka saçmalıyor bi zamandan sonrayasuo bence hileylede iyi çalışıyor
xerathBaşlıktada yazdığı gibi sıfırdan hesap alıp smurf kasacağım. EUW da script ile kasacağım fakat bu sitedeki değil. Sizce hangi çarla hızlı bir şekilde rank kasabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Katarina mainim, onu oynamayı düşünüyorum veya Viktor da olabilir.
cok kırılgan oluyor amaxerath
Post automatically merged:
jhin
bence adc oynıyabilirsin vayne draven kogmaw gibi akrakterler baya güzel gidiytor denemeni tavsiye ederimBaşlıktada yazdığı gibi sıfırdan hesap alıp smurf kasacağım. EUW da script ile kasacağım fakat bu sitedeki değil. Sizce hangi çarla hızlı bir şekilde rank kasabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Katarina mainim, onu oynamayı düşünüyorum veya Viktor da olabilir.
bence viktor daha iyiBaşlıktada yazdığı gibi sıfırdan hesap alıp smurf kasacağım. EUW da script ile kasacağım fakat bu sitedeki değil. Sizce hangi çarla hızlı bir şekilde rank kasabilirim? Önerilerinizi bekliyorum. Normalde Katarina mainim, onu oynamayı düşünüyorum veya Viktor da olabilir.
jinx okadar iyi olmuyo viktor daha iyivayne,viktor jinx
görünmeziyle çok iyi troll yapılıyotwitch hem çok güçlü hem eğlenceli