Ciddi ciddi oyunun başından beri sol tık acık oynuyorum, her zaman sol tıkım acıktı. Ne 3 yıldır sol tık acık oynuyorum ve ne bilim cok alıştım ve bırakamıyorum. Olmuyor, yaptıgımı yapan başkaları var mı?
LoL'e ilk başladığım zamanlar bana da çok garip geliyordu sağ tıkla oynamak. Ayarları değiştirmeye de yeltenmemiştim. Zaten bi zaman sonra sağ tıka feci alıştım. Alışkanlık meselesi aslında ilk hangi ayarda oynarsan ona alışıyorsun. Bazıları skillleri 1 2 3'e falan atıyor Q W E R ile item veya iksir falan kullanıyor
Önceden minik bi metin 2 deneyimim var onun disinda albion online oynamistim baska baskaaa hmhm haaa mound and blade deli gibi oynuydum onda olabilir evet haklisn
Valla gider ayarlardan sagi sola cekerim daha iyi jdndjsn sey bak yapma nedenim su carla hareket ederken sagla edim vururkende solla vurim kafasindayim ama velaik saglada vuruyo ama genelde ben yururken sag vururkende solla vuruyorum sola bosa tikladiginda en yakinindaki seye saldiriyo saga tikladiginda sadece yuruyo
Ciddi ciddi oyunun başından beri sol tık acık oynuyorum, her zaman sol tıkım acıktı. Ne 3 yıldır sol tık acık oynuyorum ve ne bilim cok alıştım ve bırakamıyorum. Olmuyor, yaptıgımı yapan başkaları var mı?