SAPANCALI
Seçkin Üye
Hesaplar riot hesabına bağlandığından dolayı sadece hesabınız id şifreyi girmeniz yetiyor direk hangi sunucuya kayıtlıysa hesabına giriş yapabiliyorsun. Ayrıyeten oyun içinde hesabını tr den euw taşıdıysan tekrardan rp yatıraraktan euw da kayıtlı olan hesabınızı tr ye aktarabilirsiniz iyi forumlar.
Çook Çook Tşk Ederim Bulamadım Diye Üzülmüştümsunucu değişikliği yapılmıyor artık hesabın hangi sunucuydaysa riot otomatik o sunucuyu açıyor zaten
Önemli değil kardeşim iyi forumlar yardımcı olabildiğime sevindimÇook Çook Tşk Ederim Bulamadım Diye Üzülmüştüm
Hayır kardeşim League Of Legends sitesinde euw secıp kayıt ol sonra dırek tr serverine girdiği işlemci yaz .sunucu değişikliği yapılmıyor artık hesabın hangi sunucuydaysa riot otomatik o sunucuyu açıyor zaten
Beyler rusya serverıne gecın çok kolay oyuna girer girmez 30 oyun sonu pltatin oluyosun cidden cok kolay
Ayrıca
bunu dedin deneyesim geldi bakBeyler rusya serverıne gecın çok kolay oyuna girer girmez 30 oyun sonu pltatin oluyosun cidden cok kolay
Ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?