Valorant Script Nasıl Yapılır?

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
türkçe
kendi sc yapmak istiyorum ama hiç denemedim onu için hangi program ve neler kullanma gerekiyor hep bu tür seyleri merak ediyordum simdi unreal engine 5 oyun yapıyorum ama bir yandan bunlarında merak ediyorum bakıyorum videolara adam sc ile hs felan atıyor nasıl yapıldığı bilmek istiyorum ben gelistircem 1 tane
ingilizce
I want to make my own SC, but I’ve never tried it before. What programs and tools do I need for that? I’ve always been curious about these kinds of things. Right now I’m making a game with Unreal Engine 5, but at the same time I’m curious about this too. I watch videos where people use an SC to get headshots and stuff. I want to know how it’s done. I want to develop one myself.

ingilizce yi yapay zeka ile cevirdim insallah düzgün cevir mistir

Banlı Üye
kendi sc yani script veya hile yapmak istiyorsan önce bilmen gereken en temel şey oyunların belleğinden veri okuma ve yazma mantığını kavramak bunun için genelde c++ kullanılır çünkü düşük seviyeli işlem yapmana izin verir örneğin cs2 gibi oyunlarda oyuncunun pozisyonu canı hedef açısı gibi veriler bellekte tutulur sen bu verileri bulup okuyarak esp radar veya triggerbot gibi şeyler yapabilirsin cheat engine bu konuda başlangıç için çok iyi bir araçtır çünkü oyun içi adresleri bulmanı sağlar ama gerçek bir hile yapmak istiyorsan visual studio ile c++ kod yazıp readprocessmemory gibi fonksiyonlarla veri çekmen gerekir esp yapmak istiyorsan worldtoscreen hesaplamaları ve oyuncu pozisyonlarını alıp kendi ekranına overlay çizmeyi öğrenmen gerekir input göndermek istersen sendinput ya da mouse_event gibi apilerle ekranı tetikleyebilirsin bu işler biraz araştırma biraz da deneme yanılma ile öğrenilir unknowncheats gibi forumlarda offset bilgileri ve örnek kodlar çokça paylaşılır unreal engine biliyorsan zaten mantığa hakimsin ama bu tarafta oyun motoru değil sistem seviyesiyle uğraşacaksın önce basit bir offline fps oyununda deneme yapmanı öneririm assault cube gibi çünkü hem anti cheat yok hem yapısı çok basit orada esp ve trigger yapmayı öğrenip sonra cs2 gibi zorlu sistemlere geçebilirsin bu işin mantığı veri okumak veri analiz etmek ve gerektiğinde sahte input üretmek unutma external hileler oyun dışında çalıştığı için daha güvenlidir ama yavaştır internal olanlar hızlıdır ama risklidir kernel seviyesine girersen windows driver kit gerekir ama orası ayrı bir seviye önce kullanıcı seviyesinde bolca pratik yapman şart kendini geliştirmek istiyorsan sabırlı ve meraklı ol yeterli merakın varsa örneklerle de başlatabilirim