LoL support oyun bilgisini arttırmak için öneriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ben pyk oynarken yırtıcı alıyorum hem lanede hem de topa bile rahat gang gidiyor totemlere oncelik vermen gerekir ilk item cizme miss

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Adc pre olması gerek %100 kaçarı yok kardeşim benim. Sesli oynaman gerek adc'ni yalnız bırakıp mide gitmen gerek vb vb çok kapsamlı bi lane aslında

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Çoğu kişi profesyonel maç izle demiş ama sadece izlersen kendini geliştiremezsin. İzlediğin maçtakiş profesyonel oyuncunun rakibine göre oynayış biçimi vardır. Mesela Pyke destek Lulu Soraka Yuumi'ye karşı oynarken agresif oynayabilir. Sende "Profesypnel oyuncu çok agresif oynuyor bende öyle oynayayım" dersin ama hata edersin. Rakibin Takımına (Compuna) veya rakip ormancıyı tahmin edip ona göre Agresif veya Defansif oynarlar. Sadece izleme, düşünerek izle.

Üye
3 HİZMET YILI
begendigin yuksek elo bir oyuncuyu izleyerek onun yaptiklarini ve kendi macini analiz ederek gelistirebilirisn kendini

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Oyun bilgini pro maçlar arttırabilir ama dereceli oyunlar ile pro maçlar arasında çok fark oluyor. Takım arkadaşların doğru hareketlerde bulunmuyorlar sonuçta. O yüzden bence ya iyi bir adc bulup onun taşımasına yönelik oyununu geliştir, ya da destekten lane kazanabileceğin yüksek hasarlı bir şeyler bul. Zamanında lux, velkoz, swain, zyra, senna gibi şampiyonlar işini görebilir.

Üye
3 HİZMET YILI
kanka totemleri atıcağın yerler ve harita kontrolü diyebilirim sana şampiyon hakimiyetide önemli

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka ilk basta adc nle iyi anlasman gerekir ve ultilerini iyi kullanman gerekir mesala braum ultisini iyi atarsan hepsi etkisiz hale gelir ve kolayca alırsınız ve adc ni koruman lazım her zamn ve kil salman lazım yani tanklamak lazım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
itemlerin ne işe yaradığını oğren bide skillerini ve timing ini geliştir-

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Pyke yerine daha tanky swain gibi herolar kullanıp maçı lanelerde tasimani oneririm. Takimin dusuk ligde ve kotu oynuyorsa pyke pek iyi bir seçim olmuyor maalesef

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
tanklamak oyunu takip etmek ultiyi zamanında atmak

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
youtubeden istediğin karekterin oynanışını izle ben öyle yaptım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
faker izle taric oyna
Post automatically merged:

daha fazla elayje izle

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
yanındaki adc'yi kastırdıysan laneyi kazandıysan diğer lanelere roam at bi zamandan sonra bence pykenin en önemli olayı

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Adc Main Rias ekle ben adc mainim yanıma sup oynarsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
e spor maçlarını izleyebilirsin profesyonel oyuncuların canlı yayınlarını takip et

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
üst liglerdeki pyke oyuncularını izleyebilirsin genel bir oyun bilgini artırırsan daha iyi olur ve adc n ile timingin iyi olması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...