LoL support oyun bilgisini arttırmak için öneriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Supportta Pyke oynuyorum ve oyun bilgimi arttırabilecek kaynak öneriniz varsa çok iyi olur. Bir de kolsuzum, nasıl R pratiği yapacağım?
Pyke main olarak aslında çok kolay ultisi adamların hiçbir zaman üstüne değil yürüdüğü mesafeye at pyke'ın ultisinin menzili göründüğünden daha büyük oldugu için daha kolay tutturursun birde totemlerini her daim kullan 10-15 kill arası asla düşmezsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
support main biri olarak söylüyorum ki görüş görüş görüş çok önemli, pyke için ise pozisyonunu iyi ayarla basic hızlı komboları öğren ve en önemlisi leaderboardaki pyke playerlarını izle

Üye
3 HİZMET YILI
pyke r sini hemen atmamaya çalış adam bildiği için f atabilir beklemeye çalış emin ol koridorda boş boş q açıp çekmeye çalışma zamanla alışırsın zaten mide ve ormancınla oynamaya çalış çünkü pyk sın w hızlısın zaten rakip ormana görüş vermeye çalış takım için en iyisin olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Support olarak izlediğiniz youtber falan var mı ?

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
prof oyuncuları takip et totem taktiklerini veya roam atma olayını geliştir pyke cok fazla lane de duran bi sup değil diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sana 2 tane önerim var
1.ASLA totem almayı unutma (kontrol totemi ve tarayıcı)
2.öğretici video izle
3.iyigünler:)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Pyke Supportta Tavsıyem Agrasif Oyun Oynaman Harıta Kontrolu Ve Sureklı Roam Atman Olucaktır Ilk Basede Hızlı Kosan Ayakkabıyı Alıp Mıde Gang Atarsan Sureklı Wın Alıcaksın

Üye
3 HİZMET YILI
antrenman modunda deneyebilirsin ulti kullanımı vs ayrıca öğretici videolar da var supportun en önemli görevi bence görüş sağlamak iyi totem atmalısın

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
knk bu lane hakim bi adamı izlersen belli bi seviye ulaşırsın

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Pinkward çok önemli rakiplerinin nereye totem attığını gösterir,Totemli Sup itemi tamamlandıysa markette totem bulma cihazı vardı ismini unuttum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Harita kontrolü önemli totemler roamlar interneten video izleyerek Daha Detaylı bakabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...