Onaylı Üye
Riot guardin açık olduğundan olabilir onu kapatmayı denearkadaşlar size bir sorum olacak.Ben lole ilk başladıgımda hemen script kullanmaya başlamıştım aradan 1 veya 1.5 ay geçti hesap banlandı. yeni hesap açtım ilk seviyelerde ilk maçta direk ban yedim böyle bir sürü hesap açtım hepsinde sürekli ban yedim ne yapmalıyım
windsharp dostumonaylı üye değilsin hocam başka siteden script kullandıysan onu bilemem ama şuanlık burada ban durumu yok
windsharp detected şu an zaten ban yemen kadar doğal bir şey yok. Lpreborn denewindsharp dostum
Eskiden onaylı üye durumu yoktu kullanıyordum aynı ban durumu başımda geldiRiot guardin açık olduğundan olabilir onu kapatmayı dene
Başka hileler den kaynaklı olabilir. Bİlgisayarı formatla yeni sayfa açarkadaşlar size bir sorum olacak.Ben lole ilk başladıgımda hemen script kullanmaya başlamıştım aradan 1 veya 1.5 ay geçti hesap banlandı. yeni hesap açtım ilk seviyelerde ilk maçta direk ban yedim böyle bir sürü hesap açtım hepsinde sürekli ban yedim ne yapmalıyım
evadeyi sürekli açık tuttuysan ondan ban yemiş olabilirsin brom elbet bizde yiyeceğiz ama 2aydır daha banlanmadım evadeyi çok zorunda kalırsam nadir açıyorum.E
Eskiden onaylı üye durumu yoktu kullanıyordum aynı ban durumu başımda geldi
Ben genellikle yakın dövüş şampiyonları oynuyorum üst koridorda ama nişancı oynadığım zaman sc açıyorumevadeyi sürekli açık tuttuysan ondan ban yemiş olabilirsin brom elbet bizde yiyeceğiz ama 2aydır daha banlanmadım evadeyi çok zorunda kalırsam nadir açıyorum.
Evde bilgisayar olmadığından sadece internet cafe de oynuyorum buna nasıl bir çözüm Suna bilirsinEn kesin çözüm format atmak.
dediğiniz hile windsharp. bu lpreborn paralılardan bile iyi diyebilirizarkadaşlar size bir sorum olacak.Ben lole ilk başladıgımda hemen script kullanmaya başlamıştım aradan 1 veya 1.5 ay geçti hesap banlandı. yeni hesap açtım ilk seviyelerde ilk maçta direk ban yedim böyle bir sürü hesap açtım hepsinde sürekli ban yedim ne yapmalıyım
Paralı hile hiç kullanmadım uzun bir zamandır da lolu bırakmıştım tekrar geri başlamak istiyorum sc bana büyük yardımcı olurdediğiniz hile windsharp. bu lpreborn paralılardan bile iyi diyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?