LoL takımda ki saçma olaylar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Beyler artık deli oldum lolde şu son günlerde sabahlarken hep takıma kötü adamlar geliyor hepsi bildiğiniz bot gibi kimse konuşmuyor herkes koşuyor ölüyor laf dinleseler bile kazanacaklar ama saçma sapan haraket yapıp kaybettiriyorlar supa shaco fizz falan alınıyor porofessordan bakıyorum hepsi geçen sezon elmas plat master falan
not: elom plat elmas böyle birşeye yıllardır tanıklık etmedim ??

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bana da denk geliyor bir süredir ya bilerek lig düşmeye çalışıyorlar ya da artık lolü taşşağına oynuyo

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Beyler artık deli oldum lolde şu son günlerde sabahlarken hep takıma boktan adamlar geliyor hepsi bildiğiniz bot gibi kimse konuşmuyor herkes koşuyor ölüyor laf dinleseler bile kazanacaklar ama salak salak haraket yapıp kaybettiriyorlar supa saçma sapan shaco fizz falan alınıyor porofessordan bakıyorum hepsi geçen sezon elmas plat master falan
banada oluyor reis bu soloq da rakibe sc geliyor bot feedliyor adam zaten sc öne geçince durmuyor.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
troll kanka eskisi gibi değil artık adam takmıyor maçı

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
banada oluyor reis bu soloq da rakibe sc geliyor bot feedliyor adam zaten sc öne geçince durmuyor.
aynen bu oluyo buarada karşıya geliyor adamı darmadağın ediyorum 0/8 den falan dönüyor sc oldugu için takımda kötü oldugu için direk bitiriyolar

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Maçların ciddiye alınmadığından dolayıdır. Bu aralar kimse biyerinden kıl aldırmıyor afedersin. Birine bişi desen anında dönüp maçı trollemeye çekiyorlar. Ben daha önce başka bir konuda yine yazmıştım bu gidişle bırakmayı düşünüyorum. Sadece sizlere denk gelmiyor merak etmeyin.. Birkaç kendini bilen oyunu doğru dürüst oynamak isteyen ekip kurmaya çalışın. Ben oyundan baya baya soğudum hatta 9 - 10 gündür oynamıyorum..

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Az önce 3 oyuna girdim 3 ünde de 15-20 dakikalarda sur verdik. Mid veya jng kesin feedliyor bana gelen takımda neden böyle oluyor anlamıyorum :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Riot ve kanser kitlesi. Yapacak bişey yok dostum eğer çok fazla kanser oluyorsan daha sakin story odaklı oyunlar oynamanı öneririm.

Tek yapabildiğimiz inanmak
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ben kendimi suçluyorum. Taşıyan taşıyor aga :d bence ben yeterince iyi değilim.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
kanka artık şu son zamanlarda lole gelen insanların ben akıl hastası olduğunu düşünüyorum adamların dereceli girme amacı kazanmak değil aksine takımını kaybettirmek gibi o supporta fizz shaco falan banada çok gelmeye başlamıştı saçma tarafı ciddende senin dedigin gibi ranklarıda düşük degil ama bizim takıma gelince sapıtıyolar trollüyolar

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
çekilmeyecek çiledir düşmanımın başına gelsin istemem

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dostum lolü kimse sallamıyor artık herkes eğlenmeye bakıyor şayet ben de bunlardan birisi jungleda master alıyorum kaybedeceğimi bile bile niye çünkü eğleniyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bana da bu şekilde çok denk geliyordu. Benim tezim şu şekilde: bence insanlar o kadar doldu ki sinir stress olarak, sen mesela sürekli bunu yaşamışsın yarın belki sen de yapıp başkasını kanser edeceksin o da bir sonraki maç yapacak bu şekilde bir devir var. Ben de kendimi zor tutuyorum açıkçası 😂 soraka mid arındır ghost yapasım geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
banada oyle gelmeye başladı ılk basta ıyı takım gelıyo plat 1 e kadar cıktım sonra ıste senın anlaattgıgın gibi

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kankam lol eskiden loldü. artık millet hesap satmak, botting yapmak, eloboost yapmak için uğraşıyor. Parasını düşünerek oynuyorlar. O yüzden çok ciddiye alma oynarken. Eskidendi o güzel takımlar falan.

Üye
3 HİZMET YILI
Beyler artık deli oldum lolde şu son günlerde sabahlarken hep takıma kötü adamlar geliyor hepsi bildiğiniz bot gibi kimse konuşmuyor herkes koşuyor ölüyor laf dinleseler bile kazanacaklar ama saçma sapan haraket yapıp kaybettiriyorlar supa shaco fizz falan alınıyor porofessordan bakıyorum hepsi geçen sezon elmas plat master falan
no working
Post automatically merged:

how can i get hack?
Post automatically merged:

bana da denk geliyor bir süredir ya bilerek lig düşmeye çalışıyorlar ya da artık lolü taşşağına oynuyo
oh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...