her maç bana mı gelir kankabana da denk geliyor bir süredir ya bilerek lig düşmeye çalışıyorlar ya da artık lolü taşşağına oynuyo
banada oluyor reis bu soloq da rakibe sc geliyor bot feedliyor adam zaten sc öne geçince durmuyor.Beyler artık deli oldum lolde şu son günlerde sabahlarken hep takıma boktan adamlar geliyor hepsi bildiğiniz bot gibi kimse konuşmuyor herkes koşuyor ölüyor laf dinleseler bile kazanacaklar ama salak salak haraket yapıp kaybettiriyorlar supa saçma sapan shaco fizz falan alınıyor porofessordan bakıyorum hepsi geçen sezon elmas plat master falan
not: elom plat elmas böyle birşeye yıllardır tanıklık etmedim ??
aynen bu oluyo buarada karşıya geliyor adamı darmadağın ediyorum 0/8 den falan dönüyor sc oldugu için takımda kötü oldugu için direk bitiriyolarbanada oluyor reis bu soloq da rakibe sc geliyor bot feedliyor adam zaten sc öne geçince durmuyor.
no workingBeyler artık deli oldum lolde şu son günlerde sabahlarken hep takıma kötü adamlar geliyor hepsi bildiğiniz bot gibi kimse konuşmuyor herkes koşuyor ölüyor laf dinleseler bile kazanacaklar ama saçma sapan haraket yapıp kaybettiriyorlar supa shaco fizz falan alınıyor porofessordan bakıyorum hepsi geçen sezon elmas plat master falan
not: elom plat elmas böyle birşeye yıllardır tanıklık etmedim ??
ohbana da denk geliyor bir süredir ya bilerek lig düşmeye çalışıyorlar ya da artık lolü taşşağına oynuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?