LoL takviye hilesi var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
♥HarKesH♥
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Acaba Çalışan Güncel Takviye Hilesi Var Mı Bilgisi Olan Yazabilirmi ???????

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Çoooook araştırdım kardeş ama malesef yok bulamadım :(

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bende bir kaç tane aradım ama sanırım şuan piyasada yok, biraz daha araştırma yapıp bulmaya çalışacağım.

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla paralı bile yok reditte girip oradan bakabilirsin bu arada.

Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Sunucudan alınan veriler ile işlenilen bilgileri hiçbir hile ile değiştiremezsiniz. Örneğin bir RP hilesi asla yapamazsınız çünkü bunun bilgisi bir sunucudan geliyor. Bu nedenle takviye hilesi de yapmanız mümkün değil. Eğer yarın bir gün herhangi biri "Yaptım" derse inanmayın. Oltaya düşen balık olmayın.

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Sunucudan alınan veriler ile işlenilen bilgileri hiçbir hile ile değiştiremezsiniz. Örneğin bir RP hilesi asla yapamazsınız çünkü bunun bilgisi bir sunucudan geliyor. Bu nedenle takviye hilesi de yapmanız mümkün değil. Eğer yarın bir gün herhangi biri "Yaptım" derse inanmayın. Oltaya düşen balık olmayın.
Takviye hilesi yapılmıştı.ama rp hilesi konusu doğru

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
forumda takviye hilesi vardı sen konuyu tam olarak yanlış anladın galiba aram takviyesi olarak bahsediyor normal exp takviyesi degil.

~
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
İmkansız diye bir şey yoktur sadece daha önce yapılmamıştır şuan piyasada olmaması doğru lakin asla yapılamayacağı bilgisi yanlış

Bunu bir alıntı ile örneklemek istiyorum ;
Ayrıca Linux tabanlı olmadığını vurgulamak için ‘İçinde Linux’un kokusu dahi yok’ diyen Eugene Kaspersky, işletim sisteminin 14 yıllık bir geliştirilme süresi içerisinde oluşturulduğunu belirtti.

Kaspersky, işletim sisteminin hacklenemez olduğunu belirtti ve açıklamak olarak ise hacklemek isteyen kişinin ancak kullanıcı bilgilerinin dijital imzasının kırarak işletim sistemine sızabileceğini fakat bunun da kuantum bilgisayarlarıyla ancak mümkün olabileceğini ekledi.

hacklenemz kısmı tamamiyle bir hayaldir 0 ve 1 lerin dünyasında haclenemez tabiri yoktur açıklamanın sonunda bu konuşmayı yapan ceo muzda keskin bir u dönüşü ile bunun yollarından birisini açıklıyor

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yok diye biliyorum dostum

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Ben takviye hilesini kullandım :) biraz boş yapmışsın :)

security is just an illusion.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Ben de çok yerde aradım fakat bulamadım, umarım yapan olur yakında

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Takviye hilesi maalesef şuan yok. Varsa da kolayca bulunacak bir şey değil, eskiden bir çok takviye hilesi vardı bu forum da dahil. Takviye hilesi olamaz konusuna gelirsek örnek olarak "Aram Boost" hilesini gösterebiliriz sunucu tabanlı olan şeyler imkansızdır demek doğru değil, sunucuya da yanlış bilgi göndererek bir çok şey elde edebilirsin.

Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Ben takviye hilesini kullandım :) biraz boş yapmışsın :)
Benim kastettiğim olay kullanıcı hesabına direkt takviye almasını sağlamaktır. "Aram Boost" değil, her yerde, her koşulda geçecek bir takviyeyi hesaba tanımlamadan bahsediyorum.

Takviye hilesi maalesef şuan yok. Varsa da kolayca bulunacak bir şey değil, eskiden bir çok takviye hilesi vardı bu forum da dahil. Takviye hilesi olamaz konusuna gelirsek örnek olarak "Aram Boost" hilesini gösterebiliriz sunucu tabanlı olan şeyler imkansızdır demek doğru değil, sunucuya da yanlış bilgi göndererek bir çok şey elde edebilirsin.
Evet, bunun için yıllarca insanlar wolftü nakit hilesi diye yayılan şeylerden virüs yiyip oturdular. Bu tarz büyük sunuculara öyle kafana göre yanlış gönderdiğin bilgileri doğrulattıramazsın. Eğer mümkün olsaydı yapan çok insan olurdu. Hadi bakalım, herhangi bir oyuncunun sunucuda kayıtlı olan Level değerini birisi sunucuya yanlış bilgi göndererek değiştirsin...

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Benim kastettiğim olay kullanıcı hesabına direkt takviye almasını sağlamaktır. "Aram Boost" değil, her yerde, her koşulda geçecek bir takviyeyi hesaba tanımlamadan bahsediyorum.

Evet, bunun için yıllarca insanlar wolftü nakit hilesi diye yayılan şeylerden virüs yiyip oturdular. Bu tarz büyük sunuculara öyle kafana göre yanlış gönderdiğin bilgileri doğrulattıramazsın. Eğer mümkün olsaydı yapan çok insan olurdu. Hadi bakalım, herhangi bir oyuncunun sunucuda kayıtlı olan Level değerini birisi sunucuya yanlış bilgi göndererek değiştirsin...
Bende aram boostu kastetmiyorum xp takviyesi günlük zaferlik aynı ieyden bahsediyoruz büyük ihtimal

Griffin Premium
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
aram boosttan bahsediyorsan çalışan 1 method var kullaniyorum

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI

Takviye olarak da yapıldı zaten daha öncesinde. Aram Boost basit bir örnekti. Tavkiyelerin de bir çok farklı şekli var imkansız diye bir şey yok. Örnek olarak Plat Cafe takviyeleri hesaba tanımlı bir takviye değil.

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Maalesef yok çıksada takviye yapsak diye bekliyoruz ama yok :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...