♥HarKesH♥
Onaylı Üye
Acaba Çalışan Güncel Takviye Hilesi Var Mı Bilgisi Olan Yazabilirmi ???????
Takviye hilesi yapılmıştı.ama rp hilesi konusu doğruSunucudan alınan veriler ile işlenilen bilgileri hiçbir hile ile değiştiremezsiniz. Örneğin bir RP hilesi asla yapamazsınız çünkü bunun bilgisi bir sunucudan geliyor. Bu nedenle takviye hilesi de yapmanız mümkün değil. Eğer yarın bir gün herhangi biri "Yaptım" derse inanmayın. Oltaya düşen balık olmayın.
forumda takviye hilesi vardı sen konuyu tam olarak yanlış anladın galiba aram takviyesi olarak bahsediyor normal exp takviyesi degil.Sunucudan alınan veriler ile işlenilen bilgileri hiçbir hile ile değiştiremezsiniz. Örneğin bir RP hilesi asla yapamazsınız çünkü bunun bilgisi bir sunucudan geliyor. Bu nedenle takviye hilesi de yapmanız mümkün değil. Eğer yarın bir gün herhangi biri "Yaptım" derse inanmayın. Oltaya düşen balık olmayın.
İmkansız diye bir şey yoktur sadece daha önce yapılmamıştır şuan piyasada olmaması doğru lakin asla yapılamayacağı bilgisi yanlışSunucudan alınan veriler ile işlenilen bilgileri hiçbir hile ile değiştiremezsiniz. Örneğin bir RP hilesi asla yapamazsınız çünkü bunun bilgisi bir sunucudan geliyor. Bu nedenle takviye hilesi de yapmanız mümkün değil. Eğer yarın bir gün herhangi biri "Yaptım" derse inanmayın. Oltaya düşen balık olmayın.
Ben takviye hilesini kullandımSunucudan alınan veriler ile işlenilen bilgileri hiçbir hile ile değiştiremezsiniz. Örneğin bir RP hilesi asla yapamazsınız çünkü bunun bilgisi bir sunucudan geliyor. Bu nedenle takviye hilesi de yapmanız mümkün değil. Eğer yarın bir gün herhangi biri "Yaptım" derse inanmayın. Oltaya düşen balık olmayın.
Benim kastettiğim olay kullanıcı hesabına direkt takviye almasını sağlamaktır. "Aram Boost" değil, her yerde, her koşulda geçecek bir takviyeyi hesaba tanımlamadan bahsediyorum.Ben takviye hilesini kullandımbiraz boş yapmışsın
![]()
Evet, bunun için yıllarca insanlar wolftü nakit hilesi diye yayılan şeylerden virüs yiyip oturdular. Bu tarz büyük sunuculara öyle kafana göre yanlış gönderdiğin bilgileri doğrulattıramazsın. Eğer mümkün olsaydı yapan çok insan olurdu. Hadi bakalım, herhangi bir oyuncunun sunucuda kayıtlı olan Level değerini birisi sunucuya yanlış bilgi göndererek değiştirsin...Takviye hilesi maalesef şuan yok. Varsa da kolayca bulunacak bir şey değil, eskiden bir çok takviye hilesi vardı bu forum da dahil. Takviye hilesi olamaz konusuna gelirsek örnek olarak "Aram Boost" hilesini gösterebiliriz sunucu tabanlı olan şeyler imkansızdır demek doğru değil, sunucuya da yanlış bilgi göndererek bir çok şey elde edebilirsin.
Bende aram boostu kastetmiyorum xp takviyesi günlük zaferlik aynı ieyden bahsediyoruz büyük ihtimalBenim kastettiğim olay kullanıcı hesabına direkt takviye almasını sağlamaktır. "Aram Boost" değil, her yerde, her koşulda geçecek bir takviyeyi hesaba tanımlamadan bahsediyorum.
Evet, bunun için yıllarca insanlar wolftü nakit hilesi diye yayılan şeylerden virüs yiyip oturdular. Bu tarz büyük sunuculara öyle kafana göre yanlış gönderdiğin bilgileri doğrulattıramazsın. Eğer mümkün olsaydı yapan çok insan olurdu. Hadi bakalım, herhangi bir oyuncunun sunucuda kayıtlı olan Level değerini birisi sunucuya yanlış bilgi göndererek değiştirsin...
Takviye olarak da yapıldı zaten daha öncesinde. Aram Boost basit bir örnekti. Tavkiyelerin de bir çok farklı şekli var imkansız diye bir şey yok. Örnek olarak Plat Cafe takviyeleri hesaba tanımlı bir takviye değil.Benim kastettiğim olay kullanıcı hesabına direkt takviye almasını sağlamaktır. "Aram Boost" değil, her yerde, her koşulda geçecek bir takviyeyi hesaba tanımlamadan bahsediyorum.
Evet, bunun için yıllarca insanlar wolftü nakit hilesi diye yayılan şeylerden virüs yiyip oturdular. Bu tarz büyük sunuculara öyle kafana göre yanlış gönderdiğin bilgileri doğrulattıramazsın. Eğer mümkün olsaydı yapan çok insan olurdu. Hadi bakalım, herhangi bir oyuncunun sunucuda kayıtlı olan Level değerini birisi sunucuya yanlış bilgi göndererek değiştirsin...