LoL tank metası bitmek üzere mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
tank metasını bıtırmek yerıne al mundo ılk ıtem celık yurek sonra sadece stak kas kastıkca ad 450 olur

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
adclerin itemlerine acil güncelleme gerekiyor o olmadığı sürece tank meta devam
Post automatically merged:

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

p4aradaiss
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
tank metasının bitmesinin imkanı yok yeni itemlarla dengelediklerini düşünüyorum ama bazen ne çıkarsam çıkayım hasar vuramıyorum

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
genel olarak artık tüm itemler dengelendi sanırım

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar, son iki güncellemeyle itemlere gelen değişikler ve ağır yara etkisine getirilen önemli güçlendirmeler sebebiyle sizce artık tank metasının sonuna gelindi mi yoksa oyuna yeni getirilen Jak-Sho Çelik Yürek gibi itemler tank metasını hayatta tutmaya yetiyor mu?
Neden gelinsin dostum 10/2 gidiyorum botta topta bi mundo gelip 0/4 gelip beni kesiyor hatta 1 item bile bitirmemiş bitmez yani tank metası

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar, son iki güncellemeyle itemlere gelen değişikler ve ağır yara etkisine getirilen önemli güçlendirmeler sebebiyle sizce artık tank metasının sonuna gelindi mi yoksa oyuna yeni getirilen Jak-Sho Çelik Yürek gibi itemler tank metasını hayatta tutmaya yetiyor mu?
neden bilmiyorum ama adc oynayınca güçsüz hissediyorum sebebi adamlar çok tank ve erimiyolar kafama atlıyor rammus ztn direk ölüyorum

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kraken nerf yemedikten sonra tankların vayne gibi çarların karşısında durması mümkün değil gibi

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
adc oynamanın çok mantığı yok 4 itemde anca kesiyorsun oyun 4 item olana kadar bitiyor genelde bitsin artık

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kraken baya bufflu olsa da en azından bir tık kırıldı eskisi gibi 1v9 aatrox yapamıyorsun, vayne oynamak için de 30 dakika ızdırap çekmen gerekiyor ki 4 item olup hasar vurasın ama yine de eskiye nazaran daha dengeli

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
tanklar bitmez cok sacmalar 0 10 bile olsa cs kastiysa iş yapıyo

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bitirmeleri gerekiyor artık oyunun şu aşamasında aram urf dışı oyun girmiyorum bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...