Neden gelinsin dostum 10/2 gidiyorum botta topta bi mundo gelip 0/4 gelip beni kesiyor hatta 1 item bile bitirmemiş bitmez yani tank metasıEvet arkadaşlar, son iki güncellemeyle itemlere gelen değişikler ve ağır yara etkisine getirilen önemli güçlendirmeler sebebiyle sizce artık tank metasının sonuna gelindi mi yoksa oyuna yeni getirilen Jak-Sho Çelik Yürek gibi itemler tank metasını hayatta tutmaya yetiyor mu?
neden bilmiyorum ama adc oynayınca güçsüz hissediyorum sebebi adamlar çok tank ve erimiyolar kafama atlıyor rammus ztn direk ölüyorumEvet arkadaşlar, son iki güncellemeyle itemlere gelen değişikler ve ağır yara etkisine getirilen önemli güçlendirmeler sebebiyle sizce artık tank metasının sonuna gelindi mi yoksa oyuna yeni getirilen Jak-Sho Çelik Yürek gibi itemler tank metasını hayatta tutmaya yetiyor mu?
tanklar bitmez cok sacmalar 0 10 bile olsa cs kastiysa iş yapıyoEvet arkadaşlar, son iki güncellemeyle itemlere gelen değişikler ve ağır yara etkisine getirilen önemli güçlendirmeler sebebiyle sizce artık tank metasının sonuna gelindi mi yoksa oyuna yeni getirilen Jak-Sho Çelik Yürek gibi itemler tank metasını hayatta tutmaya yetiyor mu?