LOL tarayıcıdan indirerek izlemek istediğim maçı açmıyor(çözüldü)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
<LOL oyun tekrarı izlemek itediğimde bulunamadı hatası alıyorum görselde de gördüğünüz üzere, lolü sürüklediğim zaman gidiş hattını yazıyor ama yine de kabul etmiyor
resim_2023-03-26_205157886.png

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
İlk çözüm önerisi, LOL oyun tekrarlarının depolanma yerinin değiştirilmesidir. Bu sorunu çözmek için, oyun ayarlarına girin, ardından "Kaydetme Yeri" bölümüne gidin ve bir klasör seçin. Bu klasör, bilgisayarınızın sabit sürücüsünde yeterli alan olduğundan emin olun. LOL tekrarlarınızın kaydedileceği yere yeni bir klasör seçin ve "Kaydetme Yerini Değiştir" düğmesine tıklayın. Bu, LOL oyun tekrarları için yeni bir kaydetme yeri olarak seçilen klasöre kaydedilmelerini sağlayacaktır.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İlk çözüm önerisi, LOL oyun tekrarlarının depolanma yerinin değiştirilmesidir. Bu sorunu çözmek için, oyun ayarlarına girin, ardından "Kaydetme Yeri" bölümüne gidin ve bir klasör seçin. Bu klasör, bilgisayarınızın sabit sürücüsünde yeterli alan olduğundan emin olun. LOL tekrarlarınızın kaydedileceği yere yeni bir klasör seçin ve "Kaydetme Yerini Değiştir" düğmesine tıklayın. Bu, LOL oyun tekrarları için yeni bir kaydetme yeri olarak seçilen klasöre kaydedilmelerini sağlayacaktır.
dostum söylediğinin benim sorumla alakası mı yok ben mi anlayamadım sorum tarayıcıdan indirdiğim herhangi bir oyun tekrarını açtığımda görseldeki hatanın verilmesi benim oyun tekrarlarımın kaydedilme yeriyle bağlantısı ne çözemedim

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
leagueofgraphs adresine gidip indirmek istediğin maçı indir inince tehlikeliyi dosyayı tut de cıkarsa sonra yönetici olarak çalıştır 3.5 saniye içinde açılacak.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
lolün yüklediğin dosya konumunu seçmen gerekiyor. lolün dosya konumuna git lol.exeyi sürükle cmd ekranına.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
lolün yüklediğin dosya konumunu seçmen gerekiyor. lolün dosya konumuna git lol.exeyi sürükle cmd ekranına.
yaptım dostum olmuyor

Post automatically merged:

leagueofgraphs adresine gidip indirmek istediğin maçı indir inince tehlikeliyi dosyayı tut de cıkarsa sonra yönetici olarak çalıştır 3.5 saniye içinde açılacak.
dostum olay o zaten indirip çalıştırınca bu hatayı veriyor ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Donator
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
C:\Riot Games\League of Legends\Game\League of Legends.exe yazarak dene.

ya da

League of Legends nereye kurulu ise \Game\League of Legends.exe kısmını ekleyerek yaz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bende yaşıyordum bunu sağol konu açtığın için

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
google crome da eklentiler var yapmak istediğin işlemle ilgili eklenti aramalısın.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
konu halloldu arkadaşlar mesajımın üzerine bunları yazmanız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...