Seçkin Üye
<LOL oyun tekrarı izlemek itediğimde bulunamadı hatası alıyorum görselde de gördüğünüz üzere, lolü sürüklediğim zaman gidiş hattını yazıyor ama yine de kabul etmiyor![]()
<LOL oyun tekrarı izlemek itediğimde bulunamadı hatası alıyorum görselde de gördüğünüz üzere, lolü sürüklediğim zaman gidiş hattını yazıyor ama yine de kabul etmiyor![]()
dostum söylediğinin benim sorumla alakası mı yok ben mi anlayamadım sorum tarayıcıdan indirdiğim herhangi bir oyun tekrarını açtığımda görseldeki hatanın verilmesi benim oyun tekrarlarımın kaydedilme yeriyle bağlantısı ne çözemedimİlk çözüm önerisi, LOL oyun tekrarlarının depolanma yerinin değiştirilmesidir. Bu sorunu çözmek için, oyun ayarlarına girin, ardından "Kaydetme Yeri" bölümüne gidin ve bir klasör seçin. Bu klasör, bilgisayarınızın sabit sürücüsünde yeterli alan olduğundan emin olun. LOL tekrarlarınızın kaydedileceği yere yeni bir klasör seçin ve "Kaydetme Yerini Değiştir" düğmesine tıklayın. Bu, LOL oyun tekrarları için yeni bir kaydetme yeri olarak seçilen klasöre kaydedilmelerini sağlayacaktır.
yaptım dostum olmuyorlolün yüklediğin dosya konumunu seçmen gerekiyor. lolün dosya konumuna git lol.exeyi sürükle cmd ekranına.
Post automatically merged:
dostum olay o zaten indirip çalıştırınca bu hatayı veriyor ?leagueofgraphs adresine gidip indirmek istediğin maçı indir inince tehlikeliyi dosyayı tut de cıkarsa sonra yönetici olarak çalıştır 3.5 saniye içinde açılacak.
tamamdır knk kendim bir şeyler deneye deneye buldum sağolasın ilgin içinsağol
Post automatically merged:
çözümü buldunmu ona göre yazcam