hayır kardeşim sadece gün veya hafta yasakları varArkadaşlar merhaba, oyunda beni tehdit ve küfür eden birini ticket olarak attığımızda kesin banlanıyor mu? Tehdit durumları da bildiğim kadarıyla CİMER'e başvurabiliyoruz. Bu kişiyi dava etmek falan istesem tel numarası vermeden uğraşabilir miyim?
Ticket açın tarihide fakat cimer mal ne yapcak kanka ya oyun bu.Arkadaşlar merhaba, oyunda beni tehdit ve küfür eden birini ticket olarak attığımızda kesin banlanıyor mu? Tehdit durumları da bildiğim kadarıyla CİMER'e başvurabiliyoruz. Bu kişiyi dava etmek falan istesem tel numarası vermeden uğraşabilir miyim?
Katılıyorum zaten kişi tespiti yapmak imkansıza yakın.Dava açabileceğini sanmıyorum
cimer bununla ilgili uğraşmaz ama kesinlikle ve kesinlikle ban yedirtebilirsinArkadaşlar merhaba, oyunda beni tehdit ve küfür eden birini ticket olarak attığımızda kesin banlanıyor mu? Tehdit durumları da bildiğim kadarıyla CİMER'e başvurabiliyoruz. Bu kişiyi dava etmek falan istesem tel numarası vermeden uğraşabilir miyim?
Evet edebilir ama süreç çok uzun ve yıpratıcı olur gereksiz bir şey yani dava açmak önemli bir şey değilse tabi.O zaman herkes birbirini dava edebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?