LoL tehdit ve küfür eden birisi şikayet edilebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, oyunda beni tehdit ve küfür eden birini ticket olarak attığımızda kesin banlanıyor mu? Tehdit durumları da bildiğim kadarıyla CİMER'e başvurabiliyoruz. Bu kişiyi dava etmek falan istesem tel numarası vermeden uğraşabilir miyim?
hayır kardeşim sadece gün veya hafta yasakları var

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka report edebilirsin ama küfürden dolayı ticket atmak işe yaramıyor

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Tanınan bir kimliğin yoksa o nickle hiçbir şekilde dava edemezsin sonuç çıkmaz ama oyun üzerinden banlatabilirsin tabii ki

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
tabii ki şikayet edebilirsin ancak inan bana ugrastigina değmez. dava açsan en az 1 2 yıl saçma bir insan için ugrasirsin. o yüzden en iyisi reportunu atıp geçmek.ileri bir durumda ticket atarsın. arkadaşım chatte valorantta çok basit bir argo kullandi 9k yatırdığı hesaptan ticket yediği için 1 yıl banlandi.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Riotun zaafiyeti çok fazla kardeşim inan. hiç birşey olmuyor

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, oyunda beni tehdit ve küfür eden birini ticket olarak attığımızda kesin banlanıyor mu? Tehdit durumları da bildiğim kadarıyla CİMER'e başvurabiliyoruz. Bu kişiyi dava etmek falan istesem tel numarası vermeden uğraşabilir miyim?
Ticket açın tarihide fakat cimer mal ne yapcak kanka ya oyun bu.

returnofthecosmos
Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
riot games gizlilik sözleşmesini oku kankam eğer dava edecek olursan bile riot games hiçbir bilgi paylaşmıyor yani lol üzerinden yapabiliceğin en fazla şey banlatmak olucaktır

Üye
3 HİZMET YILI
biraz uğraşıp ticket atarsan ban yiyebilir ama diğer yöntemlerle zor ve uğraştırıcı deymez yani

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
küfür ve hakaretten ticket atıldı 3 gün chat banı ve hediye kazanmam kapandı bide popülerlik mi ne düşmüş :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Konuya biraz geç dahil oluyorum 3 sayfa kadar sonra ama riot türkiye ofisi olan resmi bir kurum zamanında çoğu siteye uygulamaya yapıldığı gibi herhangi bir davada veri vermemesi durumunda yaptırım uygulayabilir riota amma velakin riot kullanıcı sözleşmesi bu durumun önüne çok güzel geçmiş yani dava açsanda boşta kalır davan bakmazlar üstüne senin siciline işlenir eğer resmi bir ifade verirsen ( sicil illa kötü anlamda olacak diye bir şey yok bu arada açtığınız karıştığınız davalarda sicilde yer alıyor ve bu gibi bir durumun ilerde karşına çıkması hoş olmaz iş başvurusunda falan adamlar inceliyor düşünsene bana küfür etti oyundan diye davan var :D )

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
cimer bununla ilgili uğraşmaz ama kesinlikle ve kesinlikle ban yedirtebilirsin :D

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Riot games ile alakalı eğer dava açtığında riot games devlete kullanıcı adından kişi bilgisi paylaşıyor ise davan işleme girer ama paylaşmıyor olabilir

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
dava falan açsan sonuçlanmayabilir oyun sonuçta fakat ticket açarsan net ban yer

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Eğer kişisel bilgilerini biliyorsan dava açma imkanın olabilir fakat açık bir şekilde tehditler savuruyorsa ticket atarak Riot ile iletişime geçip hesabının banlanmasını sağlayabilirsin. ( pek işe yarayacağını düşünmüyorum gerçi )

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Herkes dava edebilir herkesi. Ama kaybettiğinde tüm yargı giderlerini öder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...