O zaman herkes birbirini dava edebilirdava açılabilir oyunun gerekli dosyaları hesabın sahibine ulaşım sağlayabildiyseniz rahatlıkla hakaretten dava açabilirsiniz.
Cimer ilgilenmiyor devlet büyüklerine hareket edilmedikçe. Oyun içi yazışmaların ekran görüntüleri duruyorsa savcılığa gidip suç duyurusunda bulunabilirsinArkadaşlar merhaba, oyunda beni tehdit ve küfür eden birini ticket olarak attığımızda kesin banlanıyor mu? Tehdit durumları da bildiğim kadarıyla CİMER'e başvurabiliyoruz. Bu kişiyi dava etmek falan istesem tel numarası vermeden uğraşabilir miyim?
Banlanmaz ama dava açma hakkın olduğunu düşünüyorumArkadaşlar merhaba, oyunda beni tehdit ve küfür eden birini ticket olarak attığımızda kesin banlanıyor mu? Tehdit durumları da bildiğim kadarıyla CİMER'e başvurabiliyoruz. Bu kişiyi dava etmek falan istesem tel numarası vermeden uğraşabilir miyim?
açılıyor kendi arkadaşımdan biliyorum. lolde arkadaşının ailevi ve dini değerlerine sövmüştü arkadaşıda buna dava açmıştı 500₺ veya 1000₺ gibi bi para ödemek zorunda kalmıştı.Kanka oyunda küfür edilmeyle dava açılmıyor sanırım hiç öyle birşeyle karşılaşmadım sosyal medya falan olsaydı olabilirdi
Dava işi çok zormuş diye biliyorum.Sadece oyundan banlanır dava açarsanız size gülebilirler.