LoL tehdit ve küfür eden birisi şikayet edilebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
ticket atarsan ban yer ama Dava açamiyorsun diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Dava her zaman mümkün ban yesin yemesin şikayet et etme.

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, oyunda beni tehdit ve küfür eden birini ticket olarak attığımızda kesin banlanıyor mu? Tehdit durumları da bildiğim kadarıyla CİMER'e başvurabiliyoruz. Bu kişiyi dava etmek falan istesem tel numarası vermeden uğraşabilir miyim?
kanka cimerde ne diye sikayet ediceksin bilmiyorum ama oyun destege şikayet edersen bı cozum olabılır bence .

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
oyunda küfür etti diye dava acmak cok zor is

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Kanka ben küfür, tehdit gibi ihtamlarda bulunanları ss alıp ticket atıyorum. %80 ban yiyor en geç diğer güne geri bildirim alıyorum.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Destek ekibine atacağın ticket ile en fazla kişinin hesabını banlatabilirsin, kesin ban yer yemez bir şey diyemem. Onun dışında oyun içi küfürden dolayı şikayet etme dava açma olayı falan biraz zor bi sonuç alabileceğini düşünmüyorum.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Dostum oyunda sövdüğün kişinin kendisini bilmediğin için hukuki yönden bir cezası yok.Örneğin zed e sövdüğün zaman kişinin onurunu zedeleyici söz grubuna girmiyor.Girse bile kanıtlanması imkansız.Fakat bireyler birbirini tanıyorsa ve isim soy isim belli şekilde ediliyorsa ki lolde bunun ihtimali çok zor ancak o şekilde ceza alabilir.Seni herhangi bir sosyal medya mecrasında tehtid edecek olursa bu konuda işlem başlatman daha mantıklı olur

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Atatürke dine vs küfür etmediği sürece davalara riot karışmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Riota tıcket açarak kişiyi kanıt ile şikayet edersen ilgilenirler

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ticket atarsan ban yer ama ne zaman ban yer onu bilemem dava açmaya değmez

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
hocam şimdi şikayet edebilirsin eğer kanıtın varsa tabi haraket davası açarak ondan bir miktar para alabilirsin eğer haklıysan ve mahkeme seni haklı görürse

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Oyun içi küfürlere sanırım riota şikayet etmekten başka çare yok.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, oyunda beni tehdit ve küfür eden birini ticket olarak attığımızda kesin banlanıyor mu? Tehdit durumları da bildiğim kadarıyla CİMER'e başvurabiliyoruz. Bu kişiyi dava etmek falan istesem tel numarası vermeden uğraşabilir miyim?
benim duom çok sinirlendi diye rızam olmadan telefon numaramı lolde paylaştı ve " sexting sohbet hattı " dedi. ticket açtım ceza verildi diye bildirim geldi. çaktırmadan oyuna davet ettim gerçekten ceza geldimi acaba diye. hiçbirşeyden haberi yok! rızam olsun diye gerekeni yaptık mesajı gelmiş o kadar
çocuk ceza almadı hala aktif

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dostum dava işi seni emin ol gereksiz uğraştırır boşuna en ummadık zamanda mahkemeye gitmen gerekebilir cimer işini tam bilmiyorum . LOL'e ticked atsan direk banlıcaklarını düşünmüyorum anca ceza verirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...