Onaylı Üye
ap nunu ama hızlı ölüyon düzgün oynamak lazım
Ağam jungle şuan oynucaksan kolay çarlar çek ve son seçen sen ol önce shaco filan işlevsiz çarlar oynma çek wukong kha rengar rammus amumu diana çarlari daha kolay elo kasarisnjungle mainimde önerdiğiniz bir jungle karakteri varmı maçı çok rahat taşıyabileceğim(forumda yeniyim kategorileri pek beceremedim)
hocam master yi kasıldı zaman felaket çar jg de iyi gidiyor hızlı orman dönersinjungle mainimde önerdiğiniz bir jungle karakteri varmı maçı çok rahat taşıyabileceğim(forumda yeniyim kategorileri pek beceremedim)
Karşıya kırılgan aldılar mı al Kha Zix veya rengarı, önüne geleni teklersin , tabi scale olursan.jungle mainimde önerdiğiniz bir jungle karakteri varmı maçı çok rahat taşıyabileceğim(forumda yeniyim kategorileri pek beceremedim)
karahasat sylasjungle mainimde önerdiğiniz bir jungle karakteri varmı maçı çok rahat taşıyabileceğim(forumda yeniyim kategorileri pek beceremedim)
sylas karahasat yada ölümcül tempo warwick birazda yada diana bu 3 cidden oyun başı ve oyun sonu ciddi hasarlar çıkarabiliyorlarjungle mainimde önerdiğiniz bir jungle karakteri varmı maçı çok rahat taşıyabileceğim(forumda yeniyim kategorileri pek beceremedim)