Totemli oynuyorum fakat jg miz gelmiyor kule altında beklememe rağmen çok darlanıyorum lane de o zaman ne yapacağım ?Farmlari kacirma lanenin domine et totemli oyna akillica oyna
Kanka oyun arkadaşı bulabilirsin 2 script yada snowball carry çarklar alabilirsinNerdeyse her türlü kordidorda taşınabilcek herşeyi denedim ama olmuyor . Plattan bile düştüm . Gold 74lp de kaldım . Script kullanıyorum fakat ben iyi gitsem takım kötü gidiyor . Ne yapmalıyım nasıl maç taşıyabilirim ?
Sağlam bir duo bulmalısın tek çare buNerdeyse her türlü kordidorda taşınabilcek herşeyi denedim ama olmuyor . Plattan bile düştüm . Gold 74lp de kaldım . Script kullanıyorum fakat ben iyi gitsem takım kötü gidiyor . Ne yapmalıyım nasıl maç taşıyabilirim ?
jg kötüyse maç gidebiliyor ben jg mainim ve ben iyi oynadığımda kazanamadığım maç olmuyorNerdeyse her türlü kordidorda taşınabilcek herşeyi denedim ama olmuyor . Plattan bile düştüm . Gold 74lp de kaldım . Script kullanıyorum fakat ben iyi gitsem takım kötü gidiyor . Ne yapmalıyım nasıl maç taşıyabilirim ?
adamlarla oyna sağlam birisini bul onla oyna combolarını at öldür sonra oyun sonu kazan veya kaybet adamın oynayışını sevdiysen onu yanına al en azından duo olursunNerdeyse her türlü kordidorda taşınabilcek herşeyi denedim ama olmuyor . Plattan bile düştüm . Gold 74lp de kaldım . Script kullanıyorum fakat ben iyi gitsem takım kötü gidiyor . Ne yapmalıyım nasıl maç taşıyabilirim ?
kankam main hero değiştirmeyi deneNerdeyse her türlü kordidorda taşınabilcek herşeyi denedim ama olmuyor . Plattan bile düştüm . Gold 74lp de kaldım . Script kullanıyorum fakat ben iyi gitsem takım kötü gidiyor . Ne yapmalıyım nasıl maç taşıyabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?