League of Legends'te scriptli silver eloda rank kasmalık takım arkadaşı arıyorum. Esnek değil, normal dereceli. Rankım da Silver 4, oyun içi nickim de YouBase12 Scriptli arkadaşlar eklesin.
Son düzenleme:
Ekliyorum 1dkkanka dcden ekle shir.afk#2728
kanka dcden ekle shir.afk#2728
elnoooreee ekle agam gold 4 hesap sorun olmaz dimi
dc den ekle kanka gireriz isim atarsın bende sc ile rank kasıyorum bronz elodan gümüşe altına gidicem *Jeox#2547
Tr serveriTR serveri mi EUW serveri mi?
Aga 2li Duo giriyom genelde discorddan ekle Ahater#8325Bronz I İm Suport eksiginvarsa geleyim
kanka dc veriyorum lazım olursa eklersin Jesse Pinkman#3131League of Legends'te scriptli silver eloda rank kasmalık takım arkadaşı arıyorum. Esnek değil, normal dereceli. Rankım da Silver 4, oyun içi nickim de YouBase12 Scriptli arkadaşlar eklesin.
plat 4 üm geçen hafta elmas 2 idim bilerek plat 4 e indim girebilriz hileysen eğer TR- SERVER nick YESİLLeague of Legends'te scriptli silver eloda rank kasmalık takım arkadaşı arıyorum. Esnek değil, normal dereceli. Rankım da Silver 4, oyun içi nickim de YouBase12 Scriptli arkadaşlar eklesin.
olum sen benim macıma geldin bu arada YESİL nickini hatırlıyorum sc jinx geldiyse bendimplat 4 üm geçen hafta elmas 2 idim bilerek plat 4 e indim girebilriz hileysen eğer TR- SERVER nick YESİL
tr kankaTr mi Westmi knka
eyw kankakanka dc veriyorum lazım olursa eklersin Jesse Pinkman#3131
ekle kanka dc den kasarızkanka benlede kasarmısın lütfen