Onaylı Üye
Mobalytics yeni duyuyorum, teşekkür ederim bakacağım.ben zamanında blitz kullanıyordum oda alt tab'a atmadan ekranda gözükmüyor alt + enter yapınca pencereliye geçip alttan çaktırmadan bakıyordum önerebileceğim mobalytics - senpai
Porofessor'de TFT varmıymış ya, hemen deniyorum hocam özellikle aldığımuz unitlere göre comp falan kurmamızı öneriyorsa kesinlikle bunu kullanırım. Teşekkür ederim.Piyasa bulunan tüm uygulamaları denedim fakat ben en çok Porofosor GG de memnun kaldım. Açılan pencerelerin büyüklünü ayarlardan ayarlayabiliyorsun. %75 ideal tavsiye ettiğim ayardır ve çok fazla artısı da bulunmakta. Örneğin elindeki çarlarla takım kurma diyorsun ve sana ne alırsan ne yapabilirsin gibi önerilerde vs bulunuyor ayrıca tamamen türkçe.
Bak bunu da ilk defa duyuyorum ama sanırım site aşırı crash yiyor, herhangi bir appine de rastlamadım, yine de sağol.tactic.tools çok iyi knk yabancı prolar genelde kullanıyor
Overwolf diye istemciye bağlamışlar onu evet, nedir bir zararı falan yoktur demi, yalnızca client?Bütün hepsini kullanan birisi olarak Porofosser kullanmanı öneririm. Özellikle Overwolfdan indirmen gerekiyor bilgin olsun
Ben Önceden Kafama Göre Kasıyordum 6 veya 7 oluyordum Blitz Yükledim Ordan Baka Baka Comp Kastım Karakterlere Hangi İtemleri de Vereceğini Gösteriyor . Fakat Blitzden daha iyisi de var senpaiMerhabalar,
LoL asistanlarından birçoğunda TFT asistanlığı da var ancak şöyle solid, oyun ekranımı çok doldurmayan, itemlere ve complara bakabileceğim, oyunun early mid ve late gamesinde itemlerin, compların seyrini iyi anlatan önerebileceğiniz güncel güzel bir asistan var mı?
Şimdiden teşekkürler, iyi oyunlar.
Blitz'de fps drop mevzuları dönüyor diye duydum ama Senpai ile yine daha iyi performans alabiliriz belki, şuan Porofessor kullanıyorum, birkaç günlük izlenimlerimde gayet memnun kaldım bende bunu öneririm.Ben Önceden Kafama Göre Kasıyordum 6 veya 7 oluyordum Blitz Yükledim Ordan Baka Baka Comp Kastım Karakterlere Hangi İtemleri de Vereceğini Gösteriyor . Fakat Blitzden daha iyisi de var senpai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?