LoL TFT asistan önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhabalar,

LoL asistanlarından birçoğunda TFT asistanlığı da var ancak şöyle solid, oyun ekranımı çok doldurmayan, itemlere ve complara bakabileceğim, oyunun early mid ve late gamesinde itemlerin, compların seyrini iyi anlatan önerebileceğiniz güncel güzel bir asistan var mı?

Şimdiden teşekkürler, iyi oyunlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
senpai güzel blitz kullanmanıda pek tavsiye etmem çünkü optimizasyon sorunları oluyo ( en azından bende oluyordu )

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben zamanında blitz kullanıyordum oda alt tab'a atmadan ekranda gözükmüyor alt + enter yapınca pencereliye geçip alttan çaktırmadan bakıyordum önerebileceğim mobalytics - senpai

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
tactics.tools çok iyi knk yabancı prolar genelde kullanıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Piyasa bulunan tüm uygulamaları denedim fakat ben en çok Porofosor GG de memnun kaldım. Açılan pencerelerin büyüklünü ayarlardan ayarlayabiliyorsun. %75 ideal tavsiye ettiğim ayardır ve çok fazla artısı da bulunmakta. Örneğin elindeki çarlarla takım kurma diyorsun ve sana ne alırsan ne yapabilirsin gibi önerilerde vs bulunuyor ayrıca tamamen türkçe.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ben zamanında blitz kullanıyordum oda alt tab'a atmadan ekranda gözükmüyor alt + enter yapınca pencereliye geçip alttan çaktırmadan bakıyordum önerebileceğim mobalytics - senpai
Mobalytics yeni duyuyorum, teşekkür ederim bakacağım.

Piyasa bulunan tüm uygulamaları denedim fakat ben en çok Porofosor GG de memnun kaldım. Açılan pencerelerin büyüklünü ayarlardan ayarlayabiliyorsun. %75 ideal tavsiye ettiğim ayardır ve çok fazla artısı da bulunmakta. Örneğin elindeki çarlarla takım kurma diyorsun ve sana ne alırsan ne yapabilirsin gibi önerilerde vs bulunuyor ayrıca tamamen türkçe.
Porofessor'de TFT varmıymış ya, hemen deniyorum hocam özellikle aldığımuz unitlere göre comp falan kurmamızı öneriyorsa kesinlikle bunu kullanırım. Teşekkür ederim.

tactic.tools çok iyi knk yabancı prolar genelde kullanıyor
Bak bunu da ilk defa duyuyorum ama sanırım site aşırı crash yiyor, herhangi bir appine de rastlamadım, yine de sağol.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
mobalitics kullanıyorum ben gayet memnunum tavsiye ederim

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bütün hepsini kullanan birisi olarak Porofosser kullanmanı öneririm. Özellikle Overwolfdan indirmen gerekiyor bilgin olsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
blitz hariç hepsini kullanabilirsin blitz fps drop yapıyor senpaigg öneririm tft için

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhabalar,

LoL asistanlarından birçoğunda TFT asistanlığı da var ancak şöyle solid, oyun ekranımı çok doldurmayan, itemlere ve complara bakabileceğim, oyunun early mid ve late gamesinde itemlerin, compların seyrini iyi anlatan önerebileceğiniz güncel güzel bir asistan var mı?

Şimdiden teşekkürler, iyi oyunlar.
Ben Önceden Kafama Göre Kasıyordum 6 veya 7 oluyordum Blitz Yükledim Ordan Baka Baka Comp Kastım Karakterlere Hangi İtemleri de Vereceğini Gösteriyor . Fakat Blitzden daha iyisi de var senpai

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ben Önceden Kafama Göre Kasıyordum 6 veya 7 oluyordum Blitz Yükledim Ordan Baka Baka Comp Kastım Karakterlere Hangi İtemleri de Vereceğini Gösteriyor . Fakat Blitzden daha iyisi de var senpai
Blitz'de fps drop mevzuları dönüyor diye duydum ama Senpai ile yine daha iyi performans alabiliriz belki, şuan Porofessor kullanıyorum, birkaç günlük izlenimlerimde gayet memnun kaldım bende bunu öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...