nasıl yapılıyor peki hocam açıklayabilir misinizBu bir bug değil. Kendisi yapabiliyor bir çeşit küçük hile gibi
TFT'de ayrı şekilde Lig kasılıyor. Yani Adam TFT liginde Challenger olmuş olabilir.Az önce LoL oyununda arkadaşlar listemdeki birinin profiline bakarken TFT Challenger olduğunu farkettim. Profiline girdiğimde ise derecesizdi? Bu bir tür hile mi yani bu kişinin bilerek yaptığı bir şey mi, yoksa bug mu? Ne düşünüyorsunuz?Ekli dosyayı görüntüle 77108Ekli dosyayı görüntüle 77109
kanki 3 parti yazılım ismini hatırlamıyorum ama profilinde elosunu istediği bir şey yapabiliyor ve istediği mavi öz ile alınabilen simgeleri alabiliyor ama ismini hatırlamıyorum programınnasıl yapılıyor peki hocam açıklayabilir misiniz
ss de tft de derecesiz yazıyor knk ss e bakmadan yorum yapmaTFT'de ayrı şekilde Lig kasılıyor. Yani Adam TFT liginde Challenger olmuş olabilir.
varmı böyle bişi hala fixed mıkanki 3 parti yazılım ismini hatırlamıyorum ama profilinde elosunu istediği bir şey yapabiliyor ve istediği mavi öz ile alınabilen simgeleri alabiliyor ama ismini hatırlamıyorum programın
Hocam teşekkürler indirdim deneyeceğim ben devalak client falan vardı bunları değiştirebiliyor farkındaysan oradaki durum açıklaması da şekilli bir metin yani 3. parti bir yazılımla yapılıyor çerçeve falan da değiştrebiliyorsun tabii ban riski var
senin bahsettiğin sihirdar simgesi uygulamasının adı summoner icon changer githubda var diğerini bilmiyorumkanki 3 parti yazılım ismini hatırlamıyorum ama profilinde elosunu istediği bir şey yapabiliyor ve istediği mavi öz ile alınabilen simgeleri alabiliyor ama ismini hatırlamıyorum programın
hile değil bunun bir hilesi olduğunu hiç düşünmüyorum çık gir yaparsınız belki düzelmiş olabilir.Az önce LoL oyununda arkadaşlar listemdeki birinin profiline bakarken TFT Challenger olduğunu farkettim. Profiline girdiğimde ise derecesizdi? Bu bir tür hile mi yani bu kişinin bilerek yaptığı bir şey mi, yoksa bug mu? Ne düşünüyorsunuz?Ekli dosyayı görüntüle 77108Ekli dosyayı görüntüle 77109
hala çalısıyıromu bilmem ama bunlar için tool var. image değiştirme v.b (karsısı görüyor)nasıl yapılıyor peki hocam açıklayabilir misiniz
Kendisine sordum nasıl yaptın diye bana op.ggden bak eskiden challengerdım ayarlayabiliyosun önceden çıktığın lig gözükebiliyo dedi ben de baktım hayır çıkmamışsın dedim ve beni arkadaşlıktan sildi muhtemelen kendi hile gibi bir şeyle yapmış ama uygulamayı bilmiyorum halahile değil bunun bir hilesi olduğunu hiç düşünmüyorum çık gir yaparsınız belki düzelmiş olabilir.
çoğu çalışmıyor diye gördüm ben hocam forumdakilerin çalışan varsa hala konu linki atabilir misinizforumda bulunuyor bu lig değiştirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?