Konuya hakim olamayan arkadaşlar için bir resimli anlatımın gerektiği kanaatindeyim. Windows Defender, Antivirüsler ve Güvenlik Duvarını nasıl kapatacaklarını anlatan bir anlatım... Birazdan nasıl kapanıyor diye cevap gelecek hissediyorum...Hep aynı şekil hata tarzları antivirüs varsa antivirüs yoksa windows defender kapalı mı
Windows defender veya antivirüs ü kapatmak o kadar zor değil diye düşünüyorum ve hile açıcaksan bu konularada hakim olmaları gerekliKonuya hakim olamayan arkadaşlar için bir resimli anlatımın gerektiği kanaatindeyim. Windows Defender, Antivirüsler ve Güvenlik Duvarını nasıl kapatacaklarını anlatan bir anlatım... Birazdan nasıl kapanıyor diye cevap gelecek hissediyorum...
Bende aynı fikirdeyim fakat hitabet sahibi olmak her dili konuşabilmek, her kesime hitap edebilmek demektir. Google'a yazıp araştırmak yerine çoğu kişi forumda yardım istiyor.Windows defender veya antivirüs ü kapatmak o kadar zor değil diye düşünüyorum ve hile açıcaksan bu konularada hakim olmaları gerekli
kanka onları biliyorum kapalı tabiki eskiden yoktu böyle birşey güncelleme geldikten sonra oldu scripteHep aynı şekil hata tarzları antivirüs varsa antivirüs yoksa windows defender kapalı mı