Alıyorum LoL Toir için bypass önerisi var mı?

UvisTR
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Toir kullanmayı düşünüyorum ama baktığım zaman forumda belli bir kısım hiç ban yemedim diyor, diğer kısım ise 1 günde ban atıyor diyor. Kararsız kaldım o yüzden bypass önerisi olan varsa söylesin ve Toir kullananlar da ban konusunda bilgi verirse mutlu olurum. 😁

Moderatörün son düzenlenenleri:
kuştepede oturan fakat keko olmayan nadir insan
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Şuan her script ban atıyor sadece ne kadar kaçabileceksin o mesele farklı farklı yöntemler deneyenler var işte her pc kapanışında format atanlar mı dersin her güncelleme öncesi formatlayanlar mı dersin binbir türlü deneyenler var ama günün sonunda o ban gelip kapını çalıyor.
Şahsen ben uzunca bir süre sürekli banlanarak oynamama rağmen verebileceğim en iyi tavsiye eğer scriptle oynayacaksan 0 dan yeni maille bir hesap aç her şeyi düzgün olacak şekilde öyle oyna gidip herhangi bir x sitesinden 30 lvl bilmem kaç k özlü hesap alıp sc ile oynayacaksan 2 3 güne ban yersin ne kadar safe oynasanda uzun süre ban yemek istemiyorsan 0 lvl temiz bir hesap ve main 2 3 karakterle oynamak ve oynarken chatleşip main çarım bu eloda vs. diye millete üstünlük kurmak

UvisTR
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Şuan her script ban atıyor sadece ne kadar kaçabileceksin o mesele farklı farklı yöntemler deneyenler var işte her pc kapanışında format atanlar mı dersin her güncelleme öncesi formatlayanlar mı dersin binbir türlü deneyenler var ama günün sonunda o ban gelip kapını çalıyor.
Şahsen ben uzunca bir süre sürekli banlanarak oynamama rağmen verebileceğim en iyi tavsiye eğer scriptle oynayacaksan 0 dan yeni maille bir hesap aç her şeyi düzgün olacak şekilde öyle oyna gidip herhangi bir x sitesinden 30 lvl bilmem kaç k özlü hesap alıp sc ile oynayacaksan 2 3 güne ban yersin ne kadar safe oynasanda uzun süre ban yemek istemiyorsan 0 lvl temiz bir hesap ve main 2 3 karakterle oynamak ve oynarken chatleşip main çarım bu eloda vs. diye millete üstünlük kurmak
23 LVL yan hesabım var daha önce hiç hile kullanılmadı sorun olur mu?
yani 30 lvl kasana kadar zaten ban yeme riskim var combolist hesaplar da oynamak daha mantıklı geliyor

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Toir almakla parayı escobar gibi ateşe atıp yakmak arasında fark yok