Uzman Üye
tr ile west arasında fark yok hatta tr deki oyuncular daha iyi sadece tr daha toksik hemen tilt oluyolar tr de elmastım westte de elmasımhayır aynı lig değil büyük ihtimal çünkü trnin bronzu oranın demiri falandır bu yüzden 10 maç atarsın ve oynayışına göre tekrar bir rank kazanmalısın
westte ki oyuncular daha iyitr ile west arasında fark yok hatta tr deki oyuncular daha iyi sadece tr daha toksik hemen tilt oluyolar tr de elmastım westte de elmasım
hiç westte oynadın mıwestte ki oyuncular daha iyi
rp vermen lazımBeyler öncelikle selamlar benim hesabım trde elmas ben bu hesabı euw sunucusuna geçirirsem rank sistemi nasıl ilerler tekrar elmas mı olurum yoksa tekrar beni 10 maçlık seriyemi sokar ordada elmas oyuncular gelirmi aranızda bu konuda bilgi sahibi olanlar varsa yardımcı olabilirmi bana
ilk 10 oyunu tekrar oynamak zorunda kalacaksınBeyler öncelikle selamlar benim hesabım trde elmas ben bu hesabı euw sunucusuna geçirirsem rank sistemi nasıl ilerler tekrar elmas mı olurum yoksa tekrar beni 10 maçlık seriyemi sokar ordada elmas oyuncular gelirmi aranızda bu konuda bilgi sahibi olanlar varsa yardımcı olabilirmi bana
tr deki oyuncular ile westteki oyuncular arasında pek bir fark yok toxiclik oranı farklı sadece westtede cok türk varBeyler öncelikle selamlar benim hesabım trde elmas ben bu hesabı euw sunucusuna geçirirsem rank sistemi nasıl ilerler tekrar elmas mı olurum yoksa tekrar beni 10 maçlık seriyemi sokar ordada elmas oyuncular gelirmi aranızda bu konuda bilgi sahibi olanlar varsa yardımcı olabilirmi bana
Herşey aynı Sadece Rp LaızmBeyler öncelikle selamlar benim hesabım trde elmas ben bu hesabı euw sunucusuna geçirirsem rank sistemi nasıl ilerler tekrar elmas mı olurum yoksa tekrar beni 10 maçlık seriyemi sokar ordada elmas oyuncular gelirmi aranızda bu konuda bilgi sahibi olanlar varsa yardımcı olabilirmi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?